AcasăNewsPrimele declaratii facute de Mircea Basescu, dupa ce si-a recapatat libertatea

Primele declaratii facute de Mircea Basescu, dupa ce si-a recapatat libertatea

Chiar daca nu a dorit sa faca prea multe comentarii, odata ce a primit unda verde din partea instantei pentru a se intoarce in mijlocul familiei, Mircea Basescu a spus, printre altele, ca se simte „foarte bine”.

A zambit cand a dat ochii cu jurnalistii (sursa foto: captura video Antena 3)

La foarte scurta vreme dupa ce a parasit penitenciarul Poarta Alba, pe fondul deciziei definitive pronuntate in cursul acestei prime zile a saptamanii, de catre magistratii Tribunalului Constanta, Mircea Basescu a raspuns scurt la cateva intrebari ale reporterilor aflati in fata unitatii de detentie. Fratele fostului presedinte a spus ca in perioada in care a fost inchis i-a fost dor „de copii”. „Trece omul, ce sa facem?”, a replicat acesta, intrebat cum a depasit perioada in care a fost privat de libertate. Nu a dorit, insa, sa raspunda unor intrebari ale reporterilor care doreau sa afle ce va face in continuare sau daca a vorbit cu fratele sau, fostul presedinte Traian Basescu.

Mircea Basescu a iesit pe poarta penitenciarului cu putine minute inainte de ora 14, ducand o geanta si grabindu-se sa urce intr-o masina care il astepta in apropierea incintei.

author avatar
Cristina Stefan
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger