AcasăNewsPrimele declaratii ale tinerei impuscate in ochi: "Nu sunt un monstru, mi-am...

Primele declaratii ale tinerei impuscate in ochi: „Nu sunt un monstru, mi-am aparat tatal!”

Sanziana Daniela Borz a devenit celebra dupa un incident teribil in urma caruia si-a pierdut un ochi si era sa-si piarda chiar viata.

Daniela a fost implicata intr-un scandal monstru in cartierul Militari, cand Mihai Chirita, un interlop din zona, a impuscat-o cu un pistol cu bile in ochi. Acuzata ca vrea sa-si faca reclama de pe urma teribilului incident, Daniela a postat un mesaj emotionant pe un site de socializare, la cateva ore dupa ce a fost externata din Spitalul Universitar.

„Eu sunt fata impuscata in ochi pentru a-si proteja tatal, eu sunt cea care a ramas cu sechele si suferinta mare in suflet si durere. Imi pare rau daca nu ma veti mai accepta asa cum sunt acum. Va rog mult sa nu ma judecati pentru fapta pe care am facut-o sambata seara. A fost pentru a-mi apara tatal care m-a crescut si educat. Nu multi ar fi fost in stare sa se puna in fata unui glont, dar eu da, era vorba de viata tatalui meu. As dori sa nu mai trimiteti mesaje cum ca sunt un monstru si ca imi fac reclama. Nu vreau asa ceva! Sunt un om simplu” a fost mesajul tulburator postat de tanara de 23 de ani.

Daniela si tatal ei, Dan Borz, au fost atacate de rudele lui Mihai Chirita, dupa ce pensionarul le-ar fi cerut acestora sa respecte randul la coada. Nemultumite de tupeul lui Dan Borz, rudele lui Mihai Chirita l-au chemat pe tanar ajutor, care si-a facut „dreptate” folosindu-se de un pistol cu bile, arma cu care i-a impuscat pe cei doi membri ai familiei Borz, dar si un alt barbat.

Daniela Borz, 23 de ani, este hair-stylist, in timp ce Dan Borz, tatal ei, este, conform Romania TV, fost colonel SPP ce actioneaza acum sub licenta de detectiv particular.

author avatar
Cristi Ionita
543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger