AcasăNewsPrimavara se lasa asteptata: SE INTORC NINSORILE!

Primavara se lasa asteptata: SE INTORC NINSORILE!

Prognoza meteo. Toti cei care credeau ca iarna a plecat, asteptand cu nerabdare zilele calduroase de primavara, vor trebui sa mai aiba putina rabdare pentru ca, potrivit directorului ANM, in anumite zone din tara se intorc ninsorile.

Primavara se lasa asteptata in buna parte din tara. Astfel, ploile continua si in urmatoarele zile, iar de la inceputul saptamanii viitoare, in anumite zone, revin si ninsorile. Informatia a fost confirmata chiar de directorul ANM, Ion Sandu, care a anuntat, la Romania TV, ca in a doua jumatate a lunii va ninge din nou, in special la munte si in sudul si sud estul tarii. Sandu a mai precizat insa ca finalul lui martie va aduce o noua incalzire a vremii.

„Pana pe 10 martie temperaturile sunt peste 10 grade si pozitive si noaptea si exclus viscolul. Intre 10 si 15 martie va fi o scadere de temperatura si nu exclude nimeni sa se raceasca si sa fie chiar zapada, in special la munte si in sudul si sud estul tarii. A treia decada, de 20-30 martie, este iarasi crestere de temperatura si probabil nu vom avea viscol”, a explicat Ion Sandu, director ANM.

author avatar
Alina Costache
1.767 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger