AcasăNewsPrimarul Sorin Apostu si-a amprentat angajatii

Primarul Sorin Apostu si-a amprentat angajatii

Intentia lui Sorin Apostu de a introduce un sistem modern de pontaj a inflamat spriritele pe scena politica

Primarul Municipiului Cluj Napoca, Sorin Apostu, si-a luat angajatii la amprentat. Motivul: pedelistul vrea sa introduca un sistem de pontaj de ultimul racnet.

Intentia lui Sorin Apostu de a introduce un sistem modern de pontaj a inflamat spriritele pe scena politica

“Daca-i ordin, cu placere” si-au spus angajatii primariei care s-au asezat frumusel la rand pentru a li se lua amprente. Revoltati au fost insa adversarii politici ai democrat-liberalului, recte pesedistii,  care s-au si grabit sa-l toarne presei. In plus, acestia au sustinut ca Apostu o face pe politistul, acuzandu-l ca incalca drepturile angajatilor din primarie.

”Inainte de a fi functionari ai primariei toti acesti oameni sunt cetateni liberi, care au dreptul de a refuza o procedura care le invadeaza intimitatea intr-un mod nepermis”, au mai precizat social-democratii. Excesul de zel al primarului a fost criticat chiar de colegul sau de partid Iulian Urban. Concret, acesta a explicat ca angajatii primariei ar putea sa dea in judecata institutia. “Este o nebunie, dar acum gradina este mare, nu ma mai mira nimic”,  aconchis Urban.

 

 

 

author avatar
Adelina Ionicel
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger