AcasăNewsPrimarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, suspendati din functii

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, suspendati din functii

Acuzati de fapte de coruptie, Raduly Robert Kalman, primarul din Miercurea Ciuc, si Szoke Domokos, viceprimarul din Miercurea Ciuc, au fost suspendati, joi, din functii.

Cei doi sunt acuzati de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni, precum abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu si la fals material in inscrisuri oficial sau conflict de interese.

Raduly Robert Kalman si Szoke Domokos sunt cercetati penal in stare de arest la domiciliu si au primit interdictii de a-si exercita functiile, astfel ca cei doi au fost suspendati joi in mod oficial.

Ordinele de suspendare ale celor doi au fost emise de catre prefectul judetului Harghita, Jean Adrian Andrei, dupa ce pe adresa institutiei s-a primit instiintarea oficiala emisa de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Direcţia Nationala Anticoruptie, si care arata ca fata de cei doi s-a dispus masura arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 zile.

Raduly Robert Kalman si Szoke Domokos au confirmat suspendarile lor din functiile avute si nu au vrut sa comenteze aceste actiuni.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger