Cauta

Primarul Sectorului 1 se grabeste sa-i mantuiasca pe romani. Pe banii lor

Dan Tudorache este un adevarat Mos Craciun pentru Biserica Ortodoxa Romana: vrea sa aloce inca 10 milioane de lei (peste 2 milioane de euro) pentru Catedrala Mantuirii Neamului, asta dupa ce a dat BOR aceeasi suma la sfarsitul lunii trecute.

Dan Tudorache ctitor al Catedralei Neamului pe banii bucurestenilor din sectorul 1

Pe final de noiembrie, Primaria Sectorului 1 a dat zece milioane de lei pentru construirea monumentalei Catedrale – decizie votata la unison de consilierii PSD si PNL. Incurajat de atata evlavie, primarul Dan Tudorache vrea sa introduca in sedinta de astazi a Consiliului Local Sector 1 un proiect de hotarare care sa livreze BOR alte zece milioane de lei, in acelasi scop. Si asta pentru ca mall-ul religios numit Catedrala Mantuirii Neamului (o constructie gigantica in care bine e sa folosesti GPS-ul daca vrei sa-l gasesti pe Dumnezeu din prima, fara a-ti pierde timpul si concentrarea spirituala ratacind printre buticurile si esplanadele ei) sa fie ispravita cat mai repede. Asta desi mai potrivit era ca preotimea noastra, in loc sa rivalizeze cu marile piramide egiptene, sa puna umarul la educarea neamului si la luminarea conducatorilor in sensul omeniei si al adevaratului patriotism. Nu de alta, dar cei cativa metri in plus ai Catedralei vor duce BOR mai aproape doar de cer, nu si de Dumnezeu, si in mod sigur nu-i vor mantui automat pe romani. In plus,nu justifica alocarea pe banda rulanta a unor milioane de euro din banii platiti de contribuabili  – contribuabili care, atentie, nu sunt cu totii ortodoxi.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version