AcasăNewsPrimarul Sectorului 1 se grabeste sa-i mantuiasca pe romani. Pe banii lor

Primarul Sectorului 1 se grabeste sa-i mantuiasca pe romani. Pe banii lor

Dan Tudorache, ctitor al Catedralei Neamului pe banii bucurestenilor din sectorul 1

Dan Tudorache este un adevarat Mos Craciun pentru Biserica Ortodoxa Romana: vrea sa aloce inca 10 milioane de lei (peste 2 milioane de euro) pentru Catedrala Mantuirii Neamului, asta dupa ce a dat BOR aceeasi suma la sfarsitul lunii trecute.

Dan Tudorache ctitor al Catedralei Neamului pe banii bucurestenilor din sectorul 1

Pe final de noiembrie, Primaria Sectorului 1 a dat zece milioane de lei pentru construirea monumentalei Catedrale – decizie votata la unison de consilierii PSD si PNL. Incurajat de atata evlavie, primarul Dan Tudorache vrea sa introduca in sedinta de astazi a Consiliului Local Sector 1 un proiect de hotarare care sa livreze BOR alte zece milioane de lei, in acelasi scop. Si asta pentru ca mall-ul religios numit Catedrala Mantuirii Neamului (o constructie gigantica in care bine e sa folosesti GPS-ul daca vrei sa-l gasesti pe Dumnezeu din prima, fara a-ti pierde timpul si concentrarea spirituala ratacind printre buticurile si esplanadele ei) sa fie ispravita cat mai repede. Asta desi mai potrivit era ca preotimea noastra, in loc sa rivalizeze cu marile piramide egiptene, sa puna umarul la educarea neamului si la luminarea conducatorilor in sensul omeniei si al adevaratului patriotism. Nu de alta, dar cei cativa metri in plus ai Catedralei vor duce BOR mai aproape doar de cer, nu si de Dumnezeu, si in mod sigur nu-i vor mantui automat pe romani. In plus,nu justifica alocarea pe banda rulanta a unor milioane de euro din banii platiti de contribuabili  – contribuabili care, atentie, nu sunt cu totii ortodoxi.

author avatar
Simona Badulescu
315 afisari

2 COMENTARII

  1. Pareri de tefelista indoctrinata la cursurile de invatamint politic al globalistilor
    bolsevici. Poate ,in acest fel, se va arata ca s-a putut construi ceva trainic si dupa anul 1990.Chiar nu va mindriti ca s-a putut edifica de catre romani un asemenea asezamint? E adevarat, cu eforturi foarte mari.E greu de inteles ca aceasta catedrala nu e numai a bisericii ortodoxe romane, e a Romaniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger