AcasăNewsPrimarul Rababoc a cumparat de urgenta un tractor pentru deszapezire!

Primarul Rababoc a cumparat de urgenta un tractor pentru deszapezire!

Primarul Rababoc sustine ca a negociat direct cu firma Agromec Stefanesti fiindca s-a confruntat cu o situatie de urgenta

Edilul din Stefanestii de Jos se pregateste intens pentru ninsori abundente. Primarul Rababoc a dat zilele trecute 54.000 de euro pe un utilaj de deszapezire, pentru care n-a mai organizat o licitatie, invocand faptul ca timpul nu i-a mai permis acest „lux”.

Primarul Rababoc sustine ca a negociat direct cu firma Agromec Stefanesti fiindca s-a confruntat cu o situatie de urgenta

Anghel Rababoc, primarul care a cheltuit toamna trecuta 45.000 de euro din bani publici pentru o serbare campeneasca la care au cantat artisti celebri si au curs rauri de bautura, este, de cateva zile, gata pentru lupta cu nametii.

Tractorul cu lama si remorca a costat 54.000 de euro

Dupa ce la finele lunii ianuarie drumul care trece prin comuna a fost blocat de nameti, Rababoc s-a pregatit acum ca la carte. Primaria Stefanesti si firma Agromec-Stefanesti SA au incheiat un contract reciproc avantajos, edilul cumparand un tractor cu lama de deszapezire si remorca cu 54.000 de euro, dupa ce a negociat direct cu reprezentantii societatii. Conform documentelor, edilul a ales sa negocieze direct in loc sa organizeze o licitatie publica pentru utilajul de deszapezire deoarece, in toiul primaverii, a aparut „o situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de primarie”.

author avatar
Narcis Voica
1.255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger