AcasăNewsPrimarul penal Antonie Solomon lasa in urma prejudicii de miliarde

Primarul penal Antonie Solomon lasa in urma prejudicii de miliarde

Antonie Solomon vrea sa se infrupte in continuare din banul public

Desi are doua mandate la activ si cateva luni bune petrecute in puscarie pentru fapte de coruptie,  Antonie Solomon viseaza in continuare la afacerile profitabile facute pe spinarea craiovenilor.

Antonie Solomon vrea sa se infrupte in continuare din banul public

”Intre mine si Craiova a inceput o dragoste nebuna ca intre mine si o fata de 16 ani”, a declarat uneperistul, cu prilejul lansarii candidaturii. Dincolo de faptul ca afirmatia tradeaza oaresce inclinatii pedofile, intre Solomon si Craiova nu poate fi vorba de dragoste, ci mai degraba de viol plus talharie. Si asta pentru ca primarul in functie i-a facut la buzunare pe locuitorii orasului cu zambetul pe buze, prejudiciile ridicandu-se la miliarde de lei vechi.

Se joaca in continuare cu viata craiovenilor

Craiovenii sunt plimbati cu autobuze de mana a doua

Dincolo de beculetele de peste un milion de euro si terenurile achizitionate la suprapret, Antonie Solomon a dat rasol intr-o problema foarte importanta pentru comunitate: transportul public, in parcul auto al Craiovei gasindu-se rable, vechi de 12 ani, care sunt numai bune de dat la casat. In aceste conditii, Primaria a deschis, prin 2008, o licitatie pentru achizitionarea de autobuze. Licitatie castigata de firma AMERISCO CIPRU care nu avea autobuzele si s-a asociat cu firma BASCA din Italia. Masinile, second-hand evident, au fost acizitionate cu 34.000 de euro, desi, pe site-ul companiei italiene pretul era de 5.000 de euro.  Dupa multe peripetii acestea au ajuns in tara, fara garantie, multe dintre ele fiind tractate pana in curtea RAT Craiova si abandonate acolo.

A scos bani si din sarmale

Desi pare mai degraba un banc prost, un raport al Curtii de Conturi  arata clar ca primarul Solomon a facut smecherii si cu mancarea oferita gratuit craiovenilor. ”Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989, Primaria Municipiului Craiova a oferit in data de 22 decembrie 2009 un cocktail cetatenilor (sarmale si mamaliga – n.r), pentru care a decontat nelegal suma de 21.450 lei. In acest sens s-a constatat ca unitatea verificata, desi a acceptat un tarif de 9,75 lei/meniu, a platit contravaloarea serviciului prestat nejustificat la tariful de 12,5 lei/meniu, ceea ce a condus la plata nelegala a sumei de 21.450 lei”, se precizeaza in documentul Curtii de Conturi. Iar golaniile primarului nu s-au oprit aici, inspectorii fiscali descoperind numeroase nereguli care i-au costat scump pe craioveni.

author avatar
Victor Paun
803 afisari

1 COMENTARIU

  1. Abia astept sa se termine controalele auditului sa vad cat mai multi imbuibati, ca acest primar, cazati la „camera cu nevinovati „,ca asa spun toti cand ajung la racoare,toti sunt nevinovati sunt „lucrati”politic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger