AcasăNewsPrimarul Pandele imparte caminul cu Gabi Firea si fosta nevasta!

Primarul Pandele imparte caminul cu Gabi Firea si fosta nevasta!

Florentin Pandele s-a recasatorit cu vedeta tv Gabi Firea si se declara acum un om implinit

Pandele din Voluntari stie sa-si traiasca viata! A marturisit ca a divortat de fosta nevasta fiindca, marinar fiind, i-au cam placut fetele. Apoi s-a casatorit cu Gabi Firea. Se pare insa ca nu s-a putut desparti definitiv de femeia care i-a daruit doi baieti, fiindca, in prezent, stau cu totii in aceeasi casa.

Florentin Pandele s-a recasatorit cu vedeta tv Gabi Firea si se declara acum un om implinit

Primarul Florentin Pandele s-a despartit de Adela in 1998, insa abia in 2006 a divortat, cu acte-n regula. In acest timp, fosta nevasta a facut afaceri in Voluntari, a pus mana pe un teren si s-a imbogatit de la o zi la alta.

Adela Constantin alaturi de Bogdan Pandele, unul dintre baietii pe care-i are cu primarul orasului Voluntari

La fel si baietii lor, Bogdan si Andrei Pandele, care au casa in Voluntari si au deschis un centru de fitness si Spa in oras.

Adela (ex-Pandele) locuieste in casa edilului, chiar vizavi de Primarie

Culmea, desi primarul Pandele s-a insurat cu o alta femeie – vedeta tv Gabriela Vranceanu Firea –, fosta lui nevasta continua sa locuiasca la el acasa.

Reporterii „National” au descoperit ca, potrivit documentelor oficiale, Adela Constantin, care a revenit la numele de domnisoara dupa divort, domiciliaza pe Sos. Afumati nr. 57, adica fix acasa la Pandele! La aceeasi adresa, aflata chiar vizavi de primaria condusa de fostul ei barbat, au sediul mai multe firme, printre care doua institutii bancare, dar si filiala Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR).

Afaceri imobiliare

Fosta doamna Pandele si-a schimbat numele dupa divortul din 2006

Femeia care a fost inlocuita cu Gabi Firea a avut un noroc teribil in afaceri, de cand locuieste in orasul condus de Pandele.

Adela Constantin, care are domiciliul la Pandele acasa, detine mai multe firme, printre care si Onix City

Adela Constantin a avut mai multe firme profitabile (Omnix City SRL, C.A. Image SRL, cu sediul la Pandele acasa, si Omnix Club SRL) si, prin metode numai de ea stiute, a facut rost de un teren langa Padurea David din Voluntari, intrand astfel in afacerile imobiliare. Nu singura, ci alaturi de un anume Cristian Lazar, alaturi de care a infiintat si firma Omnix Club SRL in 2010. Ulterior, in societate au intrat si fiii Adelei (ex-Pandele), Bogdan si Andrei, iar anul trecut, Lazar s-a retras, lasandu-i pe cei trei sa deruleze o afacere de familie. Edilul Pandele nu o tine in brate doar pe fosta lui nevasta, pe care o lasa sa locuiasca la el in casa, ci ii sustine si pe copiii din prima casnicie. Bogdan si Andrei Pandele locuiesc pe strada Alexandru Vlahuta din Voluntari, in casa in care a avut sediul social SC Seven Seas Com Ltd SRL. Aceasta societate, infiintata in1993 si radiata in 2002, este singura in care Pandele a fost vreodata asociat, in mod oficial, cu acte-n regula.

author avatar
Narcis Voica
21.718 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger