AcasăNewsPrimarul Oprescu, scos cu catuse din locuinta sa din Ciolpani, dupa perchezitii

Primarul Oprescu, scos cu catuse din locuinta sa din Ciolpani, dupa perchezitii

Prezent, inca de la primele ore ale zilei, la vila sa din Ciolpani, la perchezitiile facute de catre procurorii DNA, urmare a retinerii sale pentru 24 de ore, pentru acuzatia de luare de mita, edilul Oprescu a parasit locuinta avand mainile incatusate si fiind flancat de un mascat si un politist.

(foto: captura Romania TV)

Oprescu a asistat la verificarile facute de catre oamenii legii, timp de aproape opt ore, la locuinta sa din localitatea ilfoveana Ciolpani, fiind surprins, la un moment dat, in curte, insotit de mai multe persoane, cel mai probabil multe din randul anchetatorilor. S-a intamplat in jurul pranzului, cu aproape trei ore inainte de a parasi vila, fiind scos cu catuse la maini si dus la o duba a Politiei.

Masina s-a indreptat, apoi, catre Arestul Politiei Capitalei, unde primarul va ramane in orele urmatoare. Va reamintim ca, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, in decursul noptii trecute, procurorii au anuntat ca duminica il vor prezenta pe Sorin Oprescu instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Asadar, in urmatoarele ore, primarul Bucurestiului va afla daca magistratii Tribunalului Bucuresti vor admite sau nu cererea procurorilor sau va fi lasat in libertate.

 

(foto: captura Romania TV)
(foto: captura Romania TV)

 

author avatar
Cristina Stefan
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger