AcasăNewsPrimarul ofera recompensa pentru prinderea ucigasului fetitei de 5 ani

Primarul ofera recompensa pentru prinderea ucigasului fetitei de 5 ani

Catalin Chereches pune gaz pe foc: UNPR s-a nascut sub bagheta lui Coldea

In incercarea de a da cat mai repede de urma persoanei care a curmat viata Esterei, se ofera si o recompensa, pentru cel sau cei care ofera informatii relevante in cazul in care a daramat familia fetitei si a sadit spaima in randul unei tari intregi.

Catalin Chereches

In seara zilei in care copila a fost condusa pe ultimul drum, despre Catalin Chereches, edilul din Baia Mare, orasul in care a sfarsit fetita in varsta de 5 ani, s-a aflat ca isi ofera indemnizatia ca „recompensa pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuta Estera”.

Este vorba despre o suma de 10.000 de lei, din cate se precizeaza intr-un comunicat de presa. Recompensa este pusa la bataie pentru prinderea ucigasului fetitei, de negasit inca pentru anchetatori, in ciuda cercetarilor desfasurate pana acum, de luni seara tarziu incepand, cand a fost anuntat cazul politiei baimarene.

Intre timp s-a stabilit ca micuta a fost violata si ucisa, trupul sau fara suflare fiind gasit in apropierea locuintei familiei. Oamenii care pot ajuta la prinderea autorului oribilei fapte sunt indrumati sa sune la un numar de mobil. „Persoanele care detin astfel de informatii sau indicii sunt rugate sa apeleze la numarul de telefon 0737.373.070. Un angajat al Politiei Locale va prelua apelul si va da detalii cetatenilor cu spirit civic care sprijina gasirea criminalului violator, fiindu-le garantata protejarea identitatii”, se transmite in comunicatul postat, sambata dimineata, si pe pagina de Facebook a primarului Chereches.

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger