AcasăNewsPrimarul Nicușor Dan, vești despre finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica: ”Banii...

Primarul Nicușor Dan, vești despre finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica: ”Banii există, deci…”

Primarul Nicușor Dan, vești despre finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica: ”Banii există, deci...” (sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Nu sunt puțini cei care s-au întrebat – și vorbim nu doar de locuitorii cartierului Doamna Ghica, ci și de șoferii puși la un real test al răbdării când trec printr-una dintre cele mai aglomerate zone din sectorul 2 și din Capitală – ce se întâmplă cu soarta Pasajului Doamna Ghica și cu șantierul pe unde cam bate vântul de ceva vreme.

Ei bine, mai nou primarul Capitalei a anunțat care e planul când vine vorba de încheierea, într-un final, a lucrărilor la proiectul suprateran început încă din timpul mandatului predecesoarei sale, social-democrata Gabriela Firea.

”Am semnat ieri (miercuri-n.n) contractul de asociere dintre Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica.

Valoarea totală a investiției este de 144 milioane lei, circa 80% din sumă urmând să fie asigurată din bugetul Capitalei, iar restul de 20% din bugetul Sectorului 2”, a dat de veste Nicușor Dan, joi, 17 iunie, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Edilul Bucureștilor nu a anunțat, concret, și când se vor relua lucrările. ”Banii există, deci nu vom avea goluri de finanțare, urmând să înaintăm cu lucrările cât se va putea de repede, pe baza planificării tehnice”, a mai punctat Dan.

Primarul sectorului 2: Am primit promisiuni ferme că până în septembrie lucrările la sol vor fi finalizate

Primarul sectorului 2, în schimb, a oferit un orizont de timp în această privință. De altfel, e de precizat faptul că edilul Radu Mihaiu anunțase încă de miercuri seară semnarea contractului de asociere cu Primăria Generală, privind Pasajul Doamna Ghica.

sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu

”Intrăm în linie dreaptă cu acest proiect. Lucrările vor reîncepe în perioada următoare (început de iulie) și am primit promisiuni ferme că până în septembrie lucrările la sol vor fi finalizate. Acest lucru va decongestiona traficul din zonă și se vor putea continua lucrările fără a mai crea un disconfort oamenilor care trec prin zonă”, a transmis Radu Mihaiu, pe 16 iunie, pe pagina sa oficială de pe aceeași rețea de socializare.

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger