AcasăNewsPrimarul New Yorkului: „Americanii sa predea toate armele!”

Primarul New Yorkului: „Americanii sa predea toate armele!”

„Unde dai si unde crapa”, o fi gandit Bloomberg

Michael Bloomberg, primarul New Yorkului „profita” de masacrul din cinematograful din Aurora ca sa militeze pentru dezarmarea poporului american.

„Unde dai si unde crapa”, o fi gandit Bloomberg

„Ar trebui ca politia din toata tara sa intre in greva pana ce americanii vor preda toate armele!”, a declarat primarul Bloomberg.  Americanii tin la dreptul lor de a se inarma, socotindu-l un „simbol” al cetateanului care e gata oricand sa lupte impotriva tiraniei, „motorul  democratiei”.

Deci, dupa ce l-au facut in toate felurile pe Bloomberg, de la „tiran degenerat”, la „comunist nord-coreean”, presa a gasit ideea lui foarte buna. Sau macar prima parte! Politia sa intre in greva definitiva! Sa se ocupe doar de amenzile pentru parcare necorespunzatoare si sa direjeze circulatia in intersectii, ca si-asa nu e in stare de altceva. Sa lase americanilor sarcina de a se autoapara! Reactia este exact inversa decat cea scontata de autoritati, care vor sa pregateasca terenul pentru un control strict al armelor, ceea ce presupune ingreunarea procesului de obtinere a permisului portarma.

author avatar
Adina Mutar
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger