AcasăNewsPrimarul Gheorghe Stefan, audiat din nou la DNA

Primarul Gheorghe Stefan, audiat din nou la DNA

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este audiat joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Gheorghe Stefan este anchetat in dosarul in care este acuzat ca a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici in comune din Neamt si ca s-a folosit de functia din partid pentru a influenta functionari.

Potrivit unuia dintre avocati, Catalin Dancu, primarul din Piatra Neamt a venit la DNA pentru a da declaratii in fata anchetatorilor privind acuzatiile care ii sunt aduse.

De asemenea, sursa citata a precizat ca masura controlului judiciar impusa de anchetatori nu incurca planurile de vacanta ale primarului. Dancu a mai spus ca se simte optimist in privinta apararii in acest caz si a dat de inteles ca acuzatiile procurorilor DNA nu ar fi sustinute de probele de la dosar, noteaza b1.ro.

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este acuzat ca din anul 2009, folosindu-se de intermediari, a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici in comune din Neamt si ca s-a folosit de functia din partid pentru a influenta functionari. Gheorghe Stefan este cercetat sub control judiciar.

Foto: puterea.ro

author avatar
Alina Costache
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger