AcasăNewsPrimarul din Slobozia, trimis in judecata!

Primarul din Slobozia, trimis in judecata!

sursa foto: curierulialomitean.ro

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Slobozia au anuntat, marti, trimiterea in judecata a lui Alexandru Stoica, nimeni altul decat primarul municipiului Slobozia.

sursa foto: curierulialomitean.ro

Stoica este acuzat de oamenii legii de fals intelectual si de instigare la fals intelectual intr-un dosar care dateaza din urma cu doi ani.

Conform procurorilor, la data de 4 aprilie 2013, cu prilejul emiterii unei autorizatii de constructie ce avea ca obiect construirea unei statii de carburant in municipiul Slobozia, Alexandru Stoica a atestat in mod necorespunzator adevarului existenta tuturor acordurilor si avizelor necesare emiterii respectivei autorizatii.

Alexandru Stoica a fost sustinut in demersul sau de Gabriela Agripina Costea (secretar al Primariei Slobozia), George Corneliu Marian (sef Serviciu Urbanism) si Aurelia Anica Esterka (arhitect-sef al municipiului Slobozia). Cei trei au fost trimisi in judecata alaturi de primarul municipiului Slobozia, dupa ce procurorii au stabilit ca cei trei au actionat la instigarea lui Alexandru Stoica.

Dosarul a fost trimis spre judecare magistratilor de la Judecatoria Slobozia.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger