AcasăNewsPrimarul din Rovinari, gasit mort intr-o camera de hotel, la Tulcea

Primarul din Rovinari, gasit mort intr-o camera de hotel, la Tulcea

Cei doi copii, dar si cunoscutii si colegii edilului din Rovinari au primit o veste socanta, in cursul zilei de sambata. Au aflat consternati ca Dorin Filip a fost gasit fara suflare.

Liberalul care conducea de circa 11 ani destinele orasului gorjean Rovinari participa, la finele acestei saptamani, la o intrunire la care luau parte mai multi primari din tara, eveniment ce se desfasura la Tulcea, potrivit gorjexclusiv.ro.

Din cate se pare, nimeni nu mai reusise sa ia legatura cu Filip, care nu ar mai fi raspuns la telefon, asa ca soferul sau a urcat pana la etajul la care se afla camera hotelului in care era cazat edilul liberal, pe durata sederii la Tulcea.

Din nefericire, barbatul l-a gasit pe primar prabusit in baie. A fost chemata de urgenta o echipa de medici insa, din nefericire, doctorii nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul primarului din Rovinari.

Autopsia, precum si inchestigatia demarata de politie urmeaza sa faca lumina in acest caz. Se ia in calcul ipoteza ca politicianul in varsta de 55 de ani ar fi suferit un infarct.

sursa foto:primariarovinari.ro

757 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger