AcasăNewsPrimarul din Radauti, ridicat de DNA

Primarul din Radauti, ridicat de DNA

sursa foto: newsbucovina.ro

Aurel Olarean, primarul municipiului Radauti (judetul Suceava), a fost ridicat, joi, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: newsbucovina.ro

Olarean este in drum spre Bucuresti, edilul orasului Radauti urmand a fi audiat in Capitala intr-un caz in care este acuzat de santaj.

Conform romanialibera.ro, Olarean este acuzat ca ar fi santajat un consilier local pentru ca acesta sa voteze o hotarare in interesul edilului.

Nu este primul dosar deschis pe numele lui Olarean. In iulie a fost audiat intr-un alt dosar in care este acuzat de complicitate la santaj.

Despre Olarean s-a spus atunci ca a luat parte la presiunile comise asupra omului de afaceri Arcadie Plamada, cel care castigase in instanta dreptul de a folosi un imobil din Radauti.

Conform vremeanoua.ro, pentru a-l face pe Plamada sa renunte la imobil, Constantin Babiuc a pus la cale un santaj cu ajutorul primarului Aurel Olarean. Inca din iulie au fost arestati preventiv atat Babiuc, cat si judecatorul Bogdan Barbuta si procurorul Dumitru Dimbu. Iar Aurel Olarean se afla inca de atunci pe lista neagra a DNA.

author avatar
Cristi Ionita
471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger