AcasăNewsPrimarul din Piatra Neamt cere verificari dupa incidentul de la concert si...

Primarul din Piatra Neamt cere verificari dupa incidentul de la concert si multumeste trupei Carla’s Dreams

La o zi de cand s-a aflat de situatia nedorita prin care au trecut mai multi spectatori veniti la concertul trupei Carla’s Dreams, de seara trecuta, edilul nemtean vrea sa se faca un control si sa se stabileasca exact cine se face responsabil de cele intamplate.

Primarul a precizat ca institutia pe care o conduce nu a fost instiintata de evenimentul desfasurat intr-un mall din oras si s-a declarat nemultumit de faptul ca s-a permis ca la concertul respectiv sa asiste foarte multi oameni, rapostat la dimensiunile locului respectiv. „Vreau sa imi exprim nemultumirea si indignarea fata de actiunile organizatorilor care au permis accesul unui numar atat de mare de spectatori la un eveniment care s-a desfasurat intr-un spatiu inchis si care au decis desfasurarea spectacolului, chiar daca era evident ca nu se mai intruneau conditiile de siguranta. Metionez ca Primaria Piatra-Neamt nu a fost informata si nici nu a primit vreo solicitare de autorizare pentru concertul respectiv”, a sustinut Dragos Chitic, citat pe pagina de Facebook a primariei locale.

Edilul a mai declarat, intr-o conferinta, faptul ca a cerut un „un control amanuntit” privitor la respectarea autorizatiei de functionare a complexului respectiv. „Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a intamplat este nepermis si le solicit autoritatilor statului sa verifice amanuntit modul in care au fost respectate prevederile legale si sa aplice masuri drastice impotriva celor care sunt vinovati”, a mai punctat Chitic.

Nu in ultimul rand, primarul orasului a tinut sa le adreseze multumiri membrilor formatiei pentru ca au oprit concertul, invitandu-i, totodata, sa revina sa concerteze in Piatra Neamt, de aceasta data la Zilele Orasului, in iunie, in spatiu liber.

Va reamintim ca show-ul trupei a fost intrerupt, dupa ce mai multor oameni li s-a facut rau, pe fondul caldurii. „Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunstienta”, au precizat reprezentantii formatiei, pe Facebook. La randul lor, cei de la ISU Neamt au anuntat faptul ca noua oameni au avut nevoie de medic, patru dintre ei ajungand la spital, dupa ce s-au simtit rau.

sursa foto: Facebook/Primaria Piatra Neamt

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger