AcasăNewsPrimarul din Navodari ramane in arest

Primarul din Navodari ramane in arest

(foto: mesagerdeconstanta.ro)

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, ramane in arest preventiv. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins recursul.

(foto: mesagerdeconstanta.ro)

Potrivit rtv.net, Curtea de Apel Bucuresti i-a respins primarului din Navodari recursul in dosarul in care este acuzat de dare de mita. Decizia este una definitiva, asa ca Nicolae Matei ramane in arest preventiv.

„In opinie majoritara, respinge recursul declarat de inculpatul Matei Nicolae. Definitiva. Cu opinia separata a doamnei judecator Carstoiu Veronica, in sensul admiterii recursului”, se arata in minuta Curtii, data publicitatii.

Pe 15 noiembrie, Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor anticoruptie si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, pe numele lui Nicolae Matei. Decizia a fost contestata de primarul din Navodari la un complet de trei judecatori ai Curtii de Apel Bucuresti. Primarul este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) ca, in perioada iunie-octombrie 2012, i-a solicitat unui ofiter de politie judiciara sa-i ofere protectie in anchetele penale care-l vizau si sa intervina in acestea, considerand ca sunt „abuzive, nejustificate si motivate politic”. Nicolae Matei i-ar fi promis ofiterului o recompensa, „materializata prin acordarea, in data de 25 octombrie 2012, a doua loturi de teren situate in Navodari”, dupa cum este specificat intr-un comunicat de presa al DNA.

author avatar
Andra Nesu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger