AcasăNewsPrimarul din Jilava, filat la cazinoul de la Casa Vernescu

Primarul din Jilava, filat la cazinoul de la Casa Vernescu

Doar cateva ore s-au bucurat de libertate promotorii proiectului „Las Vegas” din Jilava. Primarii Adrian Mladin, Apostol Musat si vicepresedintele Consiliului Judetean Ilfov, Gheorghe Roman au ajuns acasa, s-au schimbat de haine si apoi, de dimineata, s-au intors la Curtea de Apel Bucuresti.

Adrian Mladin a fost dat de gol de vizitele sale la cazinoul de pe Calea Victoriei

Instanta care a decis arestarea lor preventiva pe 29 de zile, pentru savarsirea mai multor fapte de coruptie. Tot dupa gratii a ajuns si Ovidiu Szasz, finul edilului din Jilava. In schimb, magistratii s-au dovedit indulgenti cu Roxana Curpene si Eugenia Cutaru, cele doua notarite publice care au falsificat actele de imprumut alegandu– se doar cu interdictia de a nu parasi localitatea.

Jucator inrait

„Casa Vernescu”

Primarul Adrian Mladin, care a cerut jumatate de milion de euro spaga pentru a aproba un plan de intabulare a unor terenuri din Jilava, era un pasionat al jocurilor de noroc. Astfel, dupa informatiile intrate in posesia noastra, el a fost strict monitorizat, inclusiv in nenumarate seri in care ar fi jucat la un cazinou gazduit de celebra „Casa Vernescu” de pe Calea Victoriei din Capitala.

Matei Gabriel

author avatar
eNational
2.176 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger