AcasăNewsPrimarul din Drobeta Turnu Severin, accident grav in centrul orasului

Primarul din Drobeta Turnu Severin, accident grav in centrul orasului

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a fost implicat, joi dimineata, intr-un accident rutier petrecut in centrul orasului.

Masina in care se afla a fost lovita de un autoturism care nu a acordat prioritate, in prezent edilul fiind la spital pentru investigatii.

Potrivit politistilor, primarul municipiului Dorbeta Turnu Severin se afla in masina Primariei impreuna cu soferul sau, edilul aflandu-se pe locul din dreapta al autoturismului, si se indrepta spre serviciu.

Accidentul s-a petrecut, joidimineata, in centrul municipiului, dupa ce o alta masina al carei sofer nu a acordat prioritate a intrat in masina in care se afla primarul. Autoturismul Primariei a fost lovit din partea stanga, soferul masinii fiind ranit la cap.

La ora transmiterii acestei stiri, atat primarul Constantin Gherghe, cat si soferul masinii in care se afla acesta sunt la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin pentru investigatii medicale, potrivit medicilor ambii fiind in afara oricarui pericol.

Potrivit medicilor Spitalului Judetean Mehedinti, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a ajuns la spital in urma cu putin timp, el avand un traumatism minor la cot. Medicii vor face insa toate investigatiile necesare pentru evaluarea cu exactitate astarii de sanatate a edilului.

 

author avatar
Ciprian Purice
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger