AcasăNewsPrimarul din comuna Izvoarele, dus la audieri

Primarul din comuna Izvoarele, dus la audieri

Alin Stanciu, primarul comunei Izvoarele, a ajuns, joi, in fata procurorilor DNA, pentru audieri.

UPDATE: Dupa mai multe ore de audieri, procurorii DNA au decis sa-l retina, pentru 24 de ore, pe Alin Stanciu, primarul comunei Izvoarele. Acesta este acuzat de trafic de influenta si va fi prezentat vineri in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

Alin Stanciu a fost ridicat de procurorii DNA, dupa ce s-au efectuat mai multe perchezitii in comuna Izvoarele, una dintre perchezitii efectuandu-se chiar la locuinta edilului.

Conform B1 TV, primarul este suspectat de trafic de influenta. Exista informatii ca el ar fi primit 200.000 de euro ca sa intervina la ANAF in cazul controlului efectuat la Avicola Crevedia.

Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca se efectueaza cercetari intr-o cauza penala in care mai multi functionari publici sunt banuiti ca au comis infractiuni de coruptie in perioada 2013-2014.

Alin Stanciu a fost seful de campanie al lui Daniel Chitoiu, fost ministru al Finantelor intre 2012 si 2014, la alegerile parlamentare din 2012.

sursa foto: stirigiurgiu.ro

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger