AcasăNewsPrimarul de la Sighetu Marmatiei, gasit incompatibil

Primarul de la Sighetu Marmatiei, gasit incompatibil

Ovidiu Gheorghe Nemes

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate anunta incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor de catre Ovidiu Gheorghe Nemes, primar al municipiului Sighetu Marmatiei.

Ovidiu Gheorghe Nemes (sursa foto: adevarul.ro)

Inspectorii ANI sustin ca Ovidiu Gheorghe Nemes s-a aflat in incompatibilitate in perioada exercitarii mandatului de viceprimar al municipiului Sighetu Marmatiei, intrucat a detinut in perioada 02 iulie 2008 – 26 august 2011, simultan cu functia de viceprimar, si functia de administrator la trei societati comerciale, incalcand, astfel, dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Alaturi de Ovidiu Gheorghe Nemes, inspectorii ANI l-au declarat in stare de incompatibilitate si pe Petre Mitran, viceprimar al comunei Rotunda, judetul Olt. Mitran a ocupat, intre 2008 si 2010, pe langa functia de viceprimar, functia de administrator al SC BOLERO-COM SRL, incalcand aceleasi dispozitii ale Legii nr. 161/2003.

Inspectorii ANI anunta ca „persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Nemes Ovidiu Gheorghe si Mitran Petre au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare”.

author avatar
Cristi Ionita
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger