AcasăNewsPrimarul Cherecheş se leapădă de soacra intrată în vizorul DNA: „Să stea...

Primarul Cherecheş se leapădă de soacra intrată în vizorul DNA: „Să stea 100 de ani în închisoare dacă…”

sursa foto: Facebook/Cătălin Cherecheș

Primarul din Baia Mare a făcut mai multe declarații după ce soacra sa a intrat în vizorul DNA-ului.

Cătălin Cherecheș a comentat, la România TV, pe marginea cazului soacrei care a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA când încerca să dea o sumă de bani mamei uneia dintre judecătoarele din completul care soluţionează dosarul în care edilul este acuzat de luare de mită.

Primarul Cherecheș a avut o reacție categorică – și neașteptat-, se poate spune – la adresa mamei celei care i-a devenit soție nu cu mult timp în urmă, cei doi căsătorindu-se în septembrie.

Politicianul s-a dezlănțuit după ce s-a aflat că soacra acestuia i-ar fi oferit mamei judecătoarei 50.000 de euro reprezentând o parte din mita promisă pentru o soluţie mai favorabilă în dosarul actualului primar.

Cherecheș: „Mă simt ca un vițel la poarta nouă”

„Mă simt ca un vițel la poarta nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata, Dumnezeul să-l ierte, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv „Cum te f#te soacra, nu te … nimeni”. Am vorbit 10 secunde cu nevasta mea și aștept acum să-mi dea niște explicații. Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez și de câteva luni nevasta mea. În rest alții să se descurce. M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal. Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal, vă rog să mă credeți! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara pe care am înțeles-o că așa trebuie să fie, am înțeles, mi-am asumat. Mama soţiei mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greşit…”, a declarat Cătălin Cherecheş, miercuri seară, la România TV.

Mai mult, Cherecheș a dat de înțeles că, dacă va constata că soția l-a mințit, e gata să se despartă de ea. Așadar, să divorțeze.

„Vă spun un lucru, daca sotia mea m-a mintit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei sa imi faca bine, in secunda doi, Chereches devine cel mai ravnit burlac al Romaniei”, a mai spus Cherecheş.

Soţia primarului e însărcinată. Cherecheș: „Avea programare la medic”

Mai mult, primarul din Baia Mare a mai anunțat – în aceeași intervenție la postul TV- că așteaptă explicații de la soția sa. Despre care a dezvăluit că e însărcinată.

„Vreau atât s-o întreb pe doamna asta care este mama soției mele, cum a ajuns ea la această persoană? Aștept ca vițelul la poarta nouă la birou să iasă nevasta mea să-mi dea niște explicații. Din câte știu de la soția mea, la ora 12 a fost la mormântul bunicilor mei cu mama, la ora 13 a plecat la Cluj că avea programare la medic fiind însărcinată și chiar i-am spus să mai stea 2 ore la birou și să plecăm amândoi și mi-a zis că pleacă pentru că vin părinții ei și s-au întâlnit la mall. Acolo au venit doi ofițeri să-i facă percheziție, nu au găsit nimic în mașină și s-a trezit că mama ei avea întâlnire cu o rudă a doamnei judecător. Paradoxal în secunda doi, mă trezesc cu sugestii de la avocați speciali că trebuie să fac urgent cerere de refuzare a judecătoarei respective. Păi de ce s-o refuz? Dacă doamna respectivă a făcut acest gen de onestitate și legalitate”, a mai declarat Cătălin Cherecheș, la postul TV amintit.

author avatar
Andrei Coman