AcasăNewsPrimarul Catalin Chereches, luat cu duba DNA dupa un flagrant

Primarul Catalin Chereches, luat cu duba DNA dupa un flagrant

Aseara, pana la inchiderea editiei, primarul Catalin Chereches nu iesise de la audieri

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost ridicat de DNA dupa ce ar fi fost prins in flagrant cu 30.000 lei, suma ce ar fi reprezentat o transa din banii pretinsi.

Aseara, pana la inchiderea editiei, primarul Catalin Chereches nu iesise de la audieri

Chereches este cercetat de DNA-Structura Teritoriala Cluj pentru luare de mita, ancheta procurorilor culminand, ieri, cu un flagrant in urma caruia primarul din Baia Mare a fost ridicat si dus la audieri. Dosarul vizeaza fapte de coruptie savarsite in perioada 2015-2016, in legatura cu finantarea Clubului sportiv FC Municipal Baia Mare.

“M-am trezit cu DNA la usa”

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a precizat ca a platit din banii lui primele jucatorilor de la FCM Baia Mare, achitand si cheltuieli de deplasare, context in care, ieri, Cristian Span, presedintele FCM Baia Mare, a mers sa ii inapoieze o parte din banii pe care edilul i-a dat cu titlu de imprumut, moment in care au intervenit procurorii. „Am platit din banii mei prime jucatorilor de la FCM Baia Mare si am achitat cheltuieli de deplasare. Nu este nici un secret, inclusiv jucatorilor li s-a spus de unde sunt banii si acestia au inteles ca este modul in care eu personal am ales sa ii ajut ca sa poata continua sa joace pentru Baia Mare si pentru comunitatea noastra, in pofida problemelor financiare existente la club. Astazi dimineata, Cristian Span a venit sa imi inapoieze o mica parte din banii pe care i-am dat cu titlu de imprumut ca sa nu moara echipa, sa poata functiona. M-am trezit cu DNA la usa. Celor care si-ar dori sa ma vada in genunchi si ar face orice pentru asta, am sa le spun doar atat: nu mor caii cand vor cainii! Merg inainte in candidatura mea spre un nou mandat de primar”, a scris edilul pe contul sau de Facebook.

author avatar
National
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger