AcasăNewsNicușor Dan îi ceartă pe bucureștenii care se plâng?! „Apa e călduţă”

Nicușor Dan îi ceartă pe bucureștenii care se plâng?! „Apa e călduţă”

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Problemele cu apa caldă și căldura nu par să ocolească unele zone din București nici la începutul acestui an.

Deși afară e foarte frig, fiind trecut de mijlocul lui ianuarie, lună de iarnă, sunt destui locuitori ai Capitalei care nu au apă caldă la robinetele din apartamente. Ci doar apă „călduță”.

În 11 puncte termice din 1.000 furnizarea agentului termic este sub parametri. Iar „apa este călduţă” în loc să fie caldă. „Asta înseamnă 100-110 scări de bloc” – o spune chiar primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Cât despre intervenția pentru rezolvarea problemei – aceasta va mai dura, pe motiv că sunt zile geroase.

„Noi avem 1.000 de puncte termice care deservesc cam 9.500 scări de bloc. În acest moment, sunt 11 puncte termice din 1.000 în care furnizarea este sub parametri, adică apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de bloc”, a declarat Nicuşor Dan, luni seară, la Digi24.

Primarul Capitalei: „O intervenţie înseamnă să opreşti cu totul căldura”

Primarul general al Capitalei a anunțat, totodată, că nu se va putea interveni pentru rezolvarea defecțiunilor în zilele geroase. Și a încercat să explice și care e motivul. Astfel că locuitorii blocurilor afectate de avarie mai au de așteptat până va fi rezolvată problema.

„Nu vom putea interveni în exact zilele astea geroase (…) pentru că o intervenţie înseamnă să opreşti cu totul căldura pentru blocurile alea.

Aşteptăm încă două-trei zile până când se încălzeşte ca să intervenim, să reparăm avaria şi în această perioadă o să fie furnizare sub parametri”, a afirmat Nicuşor Dan.

author avatar
Andrei Coman
307 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai, el face reparatii iarna?
    A preluat ideile ceausiste: „mai puneti o haina pe voi”…
    Romanii strigau: ” afara frig, in casa frig, deschid fereastra si strig: iti multumesc partid iubit ca m-ai calit”.
    Sa isi spele el copilul cu apa „calduta” la 18 gr.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger