AcasăNewsPrimarul Capitalei propune cumpararea a 50 de senzori seismici

Primarul Capitalei propune cumpararea a 50 de senzori seismici

Firea, convinsă că PSD va câștiga alegerile! Au nu una, ci patru variante de premier

La cateva zile de cand in Capitala s-a simtit puternic cutremurul de 5,8 grade produs in zona Vrancea, edilul Bucurestilor a propus, in sedinta Consiliului General, achizitionarea de catre Primaria Capitalei a unor senzori seismici ETNA.

Mai exact a „50 de senzori seismici cei mai performanti la acest moment”. „Am primit deja aprobarea de la Institutul de Fizica a Pamantului”, din cate a anuntat Gabriela Firea, marti, la inceputul sedintei desfasurate la Primaria Capitalei.

Amintim ca seismul produs in cursul noptii de sambata spre duminica, cel de 5, 8 grade pe Richter, a fost simtit nu doar in Capitala, ci si in alte orase din tara. Si a fost urmat de alte doua cutremure, cu magnitudine 3,2 si, respectiv, 3.6, produse la cateva ore dupa prima si cea mai puternica din seria celor trei miscari telurice.

216 afisari

1 COMENTARIU

  1. Faci bani acasa! Subiectul de film care iti aduce bani! Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Trebuie sa profiti de sansa asta! Vrei cu putere o viata de succes? Aplici cateva instructiuni simple! Sansa e in mainile tale! Proiect B: 100% iti aduce castiguri! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Solicita acum detalii la adresa de email stefy.stefy111@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger