AcasăNewsPrimarul Capitalei, despre situatia RADET, pe fondul solicitarii insolventei

Primarul Capitalei, despre situatia RADET, pe fondul solicitarii insolventei

Considerata, practic, drept unica masura de salvare de la datoriile foarte mari catre ELCEN, dar si de la penalitatile ce vin odata cu aceste sume datorate, RADET-ul si-a cerut insolventa. Masura despre care s-a aflat in urma cu doar cateva zeci de minute e vazuta cu ochi buni la nivelul actualei conduceri a Primariei Capitalei.

Regia „se va reorganiza, se va insanatosi”, considera primarul Bucurestilor. Pe fondul anuntului venit din directia mai-marilor RADET, Gabriela Firea a reiterat faptul ca acest pas nu presupune afectarea furnizarii caldurii si a apei calde in Capitala, nici aparitia unor disponibilizari in randul angajatilor Regiei, ci faptul ca „aceasta societate va reincepe activitatea pe baze noi, pe baze de corectitudine economica si financiara”.

Oficialii din fruntea Regiei responsabile cu distributia de apa calda si caldura in sistem centralizat din Bucuresti, numiti in functii de nici doua luni de zile, au decis sa ceara aprobare pentru a face acest pas, in cadrul sedintei de miercuri a Consiliului General. Odata primit „ok-ul” CGMB, se pot adresa instantei. DETALII AICI.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger