AcasăNewsPrimarul Buzaului, trimis in judecata de DNA

Primarul Buzaului, trimis in judecata de DNA

sursa foto: stradadebuzau.ro

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost trimis in judecata pentru auz in serviciu in consecinte deosebit de grave, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie.

De asemenea, in acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata, in stare de libertate, Viorica Stana, director al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Buzau si Nicolae Trandafir, director al Statiunii de Cercetare si Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau, ambii sub acuzatia de abuz in serviciu.

Cei trei inculpati au facut posibila trecerea unei suprafete de 33 ha teren arabil, din domeniul public al statului, in domeniul privat al municipiului Buzau, se arata intr-un comunicat al DNA.

Terenul respectiv se afla in administrarea Statiunii de Cercetare pentru Legumicultura Buzau si era destinat exclusiv activitatii de cercetare si producerii de seminte si material saditor din categorii biologice superioare, cu potential economic mai mare si, potrivit legii, nu putea face obiectul unei asemenea operatiuni.

Primarul Constantin Boscodeala a mai fost trimis in judecata de DNA – Serviciul Teritorial Ploiesti, in 11 iulie 2013, intr-un alt dosar in care este acuzat ca ar fi dat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei Asociatiei Sportive Fotbal Club Gloria Buzau.

Foto: stradadebuzau.ro

author avatar
Alina Costache
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger