AcasăNewsPrimarul a decis! Panoul cu denumirea unui parc din Capitală, dat jos...

Primarul a decis! Panoul cu denumirea unui parc din Capitală, dat jos după ce Rusia a atacat Ucraina

Primarul a decis! Panoul cu denumirea unui parc din Capitală, dat jos după ce Rusia a atacat Ucraina (sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu)

În ziua în care atenția lumii întregi se îndreaptă asupra situației din Ucraina, urmare a atacului Rusiei, iar liderii politici – de la București și din Europa – au transmis o multitudine de reacții pe această temă, s-a aflat ce decizie a luat un primar de sector din București, în privința panoului pe care era trecut numele unui parc.

E vorba despre panoul pe care era trecută denumirea parcului Tolbuhin, aflat în sectorul 2 al Capitalei și numit după mareșalul rus Fiodor Ivanovici Tolbuhin.

Decizia îndepărtării totemului cu denumirea parcului a fost luată și, totodată, anunțată public chiar de către edilul sectorului, Radu Mihaiu. „Acum un an de zile Consiliul Local al Sectorului 2 a trimis o cerere către CGMB pentru schimbarea denumirii parcului Tolbuhin în “Grădina Mătăsari”.

În contextul zilei de astăzi, până când Consiliul General al Municipiului Bucureşti se va pronunţa pe această speţă, am decis înlăturarea totemului cu denumirea parcului”, a transmis primarul Radu Mihaiu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Informația a fost distribuită și pe pagina oficială de Facebook a USR-ului, partid din care face parte edilul acestui sector. ”În contextul atacului Rusiei asupra Ucrainei, până când CGMB va lua o decizie, primarul a decis înlăturarea totemului”, stă scris în mesajul postat pe pagina USR PLUS de pe rețeaua de socializare amintită.


827 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai era un rege in Anglia medievala care a batut cu lanturi Marea Nordului fiindca i-a scufundat corabiile.Prostia este eterna.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger