AcasăNewsPrimarii USL dau fuga la partidul lui Gabi Oprea

Primarii USL dau fuga la partidul lui Gabi Oprea

Gabriel Oprea a iesit la vanatoare de primari USL

UNPR a anuntat, ieri, ca zece primari PSD, PNL si PC din Dolj au trecut in barca Uniunii, urmand sa candideze in numele formatiunii in 2012.

Gabriel Oprea a iesit la vanatoare de primari USL

„Cei 10 primari si-au exprimat sustinerea si increderea in liderii UNPR  precum si in proiectele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, pe care le considera importante pentru cetatenii localitatilor pe care le conduc, pentru interesul national, pentru romani si pentru Romania”, a precizat conducerea UNPR.

Potrivit acesteia, cei 10 edili sunt Jana Fulga, primar PC al localitatii Simnicu de Sus, Constantin Carciumaru, primar PNL in localitatea Cotofenii din Fata, Ion Racareanu, primar PNL al localitatii Bradesti, Mihai Militaru, primar PSD al localitatii Robanesti, Marin Duta, primar PSD in localitatea Cetate, Mircea Guta, primar PNL al municipiului Calafat, Mihai Puiu Calafeteanu, ales din partea PNL la conducerea Primariei Plenita, Cristian,Toma primar PSD al localitatii Piscu Vechi, Marin Vintila, primar PNL din localitatea Poiana Mare si Gheorghe Mungiu , primar PNL in localitatea Ciupercenii Noi. Situatia din judet nu pare sa-l ingrijoreze prea tare pe deputatul PSD de Dolj Valeriu Zgonea.

“Acesta este stilul UNPR. Pentru ca nu sunt in stare sa vina cu niste candidati credibili, uneperistii se milogesc de primarii in functie. Acolo unde nu merge cu vorba buna trec la presiuni”, ne-a declarat Zgonea.

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.242 afisari

19 COMENTARII

  1. Cica Zgonea asta ca se milogesc. Pai nu prea are sens, una e cate unul sa mearga la UNPR, daca s-ar fi milogit, alta este in momentul in care trec in bloc la UNPR. E clar ca impartasesc mai mult ideile UNPR decat actualei coalitii din opozitie.

  2. In ritmul asta, cu atatia primari in fiecare luna uneperistii au tot mai multe sanse la alegeri, lucru care pare logic daca tii cont de faptul ca in mediul rural se voteaza omul in primul rand si nu partidul.

  3. Este clar ca sunt din ce in ce mai multi cei care adera la UNPR pentru ca s-au saturat de magariile USL-ului. Acum se regasesc in politica de stanga progresista, cu viziuni noi ale celor de la UNPR care sunt deschisi politicienilor competenti si responsabili.

    • Din UNPR fac parte acum foarte multi intelectuali care nu au facut pana acum politica fapt care imi da speranta ca in scurt timp clasa politica din Romania se va schimba in bine.

  4. Pai daca merge treaba bine la USL, de ce va pleaca primarii ba? De bine, sau datorita faptului ca dupa ce cu electoratul lor v-au ales deputati si senatori i-ati lasat de izbeliste si v-a durut in dos de ei?
    Bine va fac. Plecati fratilor cu totii unde vi se respecta statutul si demnitatea. Veniti la UNPR.

  5. Guta de la Calafat este cercetat de Dna intr-un dosar de grava coruptie , intr-o luna doua se duce dupoa cel de la Giurgita, adica la puscarie >Acesta este motivul ptr care a fugit la UNPR cu gandul ca il scapa aia de puscarie >

  6. Pai ce incredere sa mai ai in tot felul de sondaje de opinie care nu dau sanse la alegeri partidului lui Oprea cand auzi din doua in doua saptamani ca nu stiu cati primari renunta la USL si decid sa continue alaturi de UNPR?

  7. UNPR-ul, aceasta aripa reformata din PSD, sub conducerea lui Oprea, Sarbu, Diaconescu & altii va da o lovitura grea si opozitiei si actualei coalitii la viitoarele alegeri. cine rade la urma rade mai bine

  8. O SA AJUNGA SI ASTIA TOTI, GENRALI CU 4 STELE PRECUM OPREA DIN MAIOR DE INTENDENTA …….. NU? ASA CA MERITA ZIC UNII…

    • Aiurea in tramvai. De ce nu au ales PD sau sa ramana independenti si au ales UNPR? Au ales asa pentru ca nu mai puteau continua intr-o alianta cu picioare de lut, unde la centru toate sunt frumoase iar in teritoriu oamenii nu se inteleg de nici un fel.

  9. la multi ani pentru gabriela firea si sotul ei unpr-istul pandele – primarul voluntarilor care tocmai s-au casatorit. referitor la problema articolului cred ca in prezent la unpr sunt oameni de valoare.

    • Sunt intr-adevar foarte multi oameni de valoare care fac parte dintr-un partid tanar cei drept, dar care a avut puterea politica de a mentine stabilitatea politica necesara in aceasta perioada de criza.

  10. pai cum sa fii coleg cu din astia de genul „ejacuatilor politici”? normal ca pleaca primarii si consilierii din psd la unpr ca acolo sunt adevaratii politicieni cu vederi sociale.

  11. Chiar a enerveaza Zgonea ala… Ce declaratie tampita… Sa presupunem prin absurd ca UNPR-istii au pus presiuni, cum zice el,… Pai PNL si PSD ce fac ? (ca PC e nimic) Cum adica pune presiune UNPR ? Cine e UNPR si cine e PNL sau PSD ? Ceva nu „bate” bine… Eu personal cred ca au plecat aia pe unde au apucat tocmai pentru ca USL pune presiune pe ei, si nu ii lasa sa se miste. Oricum aia sunt cam militieni de cand sunt nascuti… nu ca tin cu unpr sau prm sau udmr , da parca prea vor sa ne prosteasca usl-ul sangelui acum, ca ei sunt spuma si mierea…

  12. Era de asteptat ca tot mai multi PSD-isti si PNL-isti sa paraseasca barca USL-ului care nu are sorti de izbanda si sa se ralieze unui partid cu principii politice solide precum UNPR-ul!!

  13. Faptul ca din ce mai multi oameni politici isi indreapta atentia catre alte partide decat cele la care sunt, demonstreaza un lucru si anume faptul ca ei considera ca partidul la care se afla nu mai corespunde ideilor lor.

  14. mergeti cu totii la unpr si la pd, prostilor mi e sila de voi, peste putin timp o sa muriti de foame, bezmeticilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger