AcasăNewsPrimarii PDL se inghesuie sa sustina candidatii USL

Primarii PDL se inghesuie sa sustina candidatii USL

Pentru ca a participat la lansarea USL, pedelistul Viorel Arion risca sa fie exclus din partid

Dupa ce primarul sucevean Ion Lungu (PDL)  si-a anuntat sustinerea pentru candidatul USL Alexandru Baisanu,  a venit si randul edilului democrat-liberal al Hunedoarei, Viorel Arion, sa faca un gest similar.

Pentru ca a participat la lansarea USL, pedelistul Viorel Arion risca sa fie exclus din partid

Primarii PDL se incoloneaza, unul cate unul, in spatele candidatilor USL. Lungu si Arion au ajuns in atentia publicului datorita notorietatii, dar exemplele pot continua si cu edili mai putin cunoscuti. In ceea ce-l priveste pe primarul hunedorean, acesta a participat la lansarea candidaturii ministrului Mariana Campeanu, sustinand cu acest prilej ca impreuna cu USL va aduce bunastare orasului.

In fata acestei situatii, conducerea PDL pune tradarea pe seama santajului si a presiunilor. ”Sunt convins ca in urma presiunilor extreme exercitate asupra reprezentantilor PDL din administatia locala apar si asemenea gesturi sau reactii, insa ele nu definesc atitudinea majoritatii primarilor si consilierilor judeteni si locali ai PDL. (…) In spatele acestor discursuri se afla niste oameni timorati si pusi in genunchi de cei de la USL”, a declarat prim-vicepresedintele democrat-liberal Mihai Stanisoara, precizand ca dupa alegeri partidul va analiza comportamentul edililor care au fraternizat cu USL.

author avatar
Adelina Ionicel
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger