AcasăNewsPrimarii din Snagov si Jilava, retinuti pentru luare de mita

Primarii din Snagov si Jilava, retinuti pentru luare de mita

(foto: cugetliber.ro)

Primarii localitatilor ilfovene Snagov si Jilava au fost retinuti, miercuri, de Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Edilul din Snagov, Musat Apostol, si cel din Jilava, Adrian Mladin, sunt acuzati de luare de mita si vor fi vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

(foto: cugetliber.ro)

Primarii din localitatile ilfovene Snagov si Jilava au fost retinuti pentru 24 de ore, sub acuzarea de luare de mita si trafic de influenta. Primarul din Snagov, Musat Apostol, si cel din Jilava, Adrian Mladin au fost audiati de procurorii anticoruptie intr-un dosar penal, legat de derularea unor afaceri cu terenuri.

Potrivit procurorilor, Apostol si Mladin ar fi luat mita pentru emiterea unor acte privind situatia juridica a unor terenuri. Primarii din Snagov si Jilava vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Conform unor surse judiciare, se pare ca in dosarul intocmit de procurorii DNA apar si numele lui Remus Truica si al ziaristului Sorin Rosca Stanescu, ambii fiind locuitori in Snagov si apropiati ai primarului din localitate.

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si Remus Truica, implicati in dosarul DNA al primarilor din Snagov si Jilava
author avatar
National
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger