AcasăNewsRemus Truica si Sorin Rosca Stanescu, in dosarul de la DNA al...

Remus Truica si Sorin Rosca Stanescu, in dosarul de la DNA al primarilor din Snagov si Jilava!

Primarul din Snagov Apostol Musat

UPDATE: Conform unor surse judiciare se pare ca in dosarul intocmit de procurorii DNA apar si numele lui Remus Truica si al ziaristului Sorin Rosca Stanescu, ambii fiind locuitori in Snagov si apropiati ai primarului din localitate,

Primarii din localitatile ilfovene Snagov si Jilava sunt audiati, marti dupa-amiaza, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), intr-un caz privind fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare.

Primarul din Snagov Apostol Musat

Sursele citate au precizat ca edilii sunt audiati in legatură cu fapte de luare de mita si trafic de influenta, vizavi de niste tranzactii cu terenuri in localitatile pe care le administreaza, primind in acest sens sume ce se ridica la nivelul catorva sute de mii de euro.

Se pare ca cei doi primari, ar fi eliberat un certificat de reconstituire a nei proprietati valoroase, actul fiind eliberat de Adrian Mladin (edilul din Jilava), la cererea si intermedierea lui Apostol Musat (primarul din Snagov).

 

author avatar
Ciprian Purice
1.323 afisari

3 COMENTARII

  1. IN atentia DNA ,rugam cercetati cum a pus primarul Musat Apostol si Gicanu mana pe terenurile din Padurea Snagov fostul han Vlasia ,terenuri dobandite prin frauda de primarul Musat si Grigore Gheorghe zis Gicanu care a construit ilegal in padurea Snagov mai multe case in locuri interzise construirii una dintre aceste case a fost vanduta cu acte naspa lui COSMIN OLAROIU ,rugam presa sa investigheze suprafetele vandute lui Sorin Rosca Stanescu de catre Musat Apostol prin punerea in posesie a unor persoane care au vandut adeverintele fara sa stie unde se afla terenul.

  2. Si tot in atentia DNA. Acolo in zona e un teren superb se poate verifica, nu cumva acolo cu Rosca Stanesc e si un pedelist:). Ia sapati mai adanc.

  3. Sorin Rosca Stanescu ,alt fost turnator al securitatii ,uite ca si escroc in afaceri , sta la Haznaua 3 si face pe moralistul. Doar e ruda cu Stanescu ce se da rege al tiganilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger