AcasăNewsPrimarii din Jilava si Magurele au fost adusi sa depuna juramantul in...

Primarii din Jilava si Magurele au fost adusi sa depuna juramantul in catuse

(foto: captura RTV)

Dumitru Ruse, primar in Magurele, si Adrian Mladin, primarul din Jilava au depus juramantul de primar la Consiliile Local in prezenta politistilor.

(foto: captura RTV)

Primarii din Magurele, Dumitru Ruse, si Jilava, Adrian Mladin, care au castigat alegerile, au depus, vineri, juramantul de investire in functie in prezenta politistilor, dupa ce au fost adusi la Consiliile Locale unde s-au desfasurat procedurile cu catusele pe maini. Cei doi sunt arestati preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Dumitru Ruse s-a aratat extrem de impresionat de situatia creata, dupa depunea juramantului izbucnind in lacrimi.

„Mi-a creat un loc de munca la primarie si muncesc. Imi pare foarte rau ca l-au imbarligat altii. Il iubim si il respectam”, a spus un sustinator al primarului, citat de RTV.

Dupa ce a depus juramantul acesta nu si-a preluat scaunul de primar ci a fost dus in penitenciar, acolo unde se afla in arest preventiv dupa ce a fost prins in flagrant, in sediul primariei, in timp ce lua mita 1.500 de lei.

Prin acelasi proces de depunere a juramantului in preajma politistilor a trecut si Adrian Mladin, care se afla in arest, fiind cercetat pentru ca a cerut 500.000 de euro mita pentru a facilita obtinerea unor acte.

In prezent cele doua localitati sunt conduse de catre viceprimari, acestia urmand indicatiile date , din puscarie, de cei doi primari.

author avatar
Ionut Zgimbau
905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger