AcasăNewsPrimăria Sectorului 4 înlocuiește postul de transformare din Pasajul Unirii. E vechi...

Primăria Sectorului 4 înlocuiește postul de transformare din Pasajul Unirii. E vechi de 37 de ani

sursa foto: Primăria Sectorului 4

Primăria Sectorului 4 anunță, joi, 4 aprilie, că înlocuiește postul de transformare, vechi de 37 de ani, care alimenta Pasajul Unirii cu energie electrică.

Ca urmare, joi și vineri se fac lucrări în acest sens.

Mai precis, se anunță, într-un comunicat de presă, că „Sectorul 4 al Municipiului București derulează, astăzi și mâine, lucrări specifice de înlocuire a postului de transformare care alimenta Pasajul Unirii cu energia electrică necesară corpurilor de iluminat și accesoriilor tunelului rutier din centrul Capitalei”.

În perioada lucrărilor, furnizarea energiei electrice nu va fi sistată

sursa foto: Primăria Sectorului 4

Acest post de transformare, instalat acolo încă din anul 1987, „este deja depășit tehnologic”, drept urmare decizia de înlocuire a sa cu unul nou și performant „vine pentru a limita disfuncționalitățile pe care le-a creat frecvent în ultimii ani și care, nu de puține ori, au pus în dificultate alimentarea cu energie electrică a obiectivului rutier”.

„Operatorii economici de specialitate, cărora le mulțumim pentru promptitudinea intervenției, se află deja la lucru în Pasajul Unirii, fapt pentru care rugăm conducătorii auto ce traversează zona să circule cu prudență și să respecte întocmai indicațiile polițiștilor rutieri”, transmite Primăria de sector.

Mai mult, reprezentanții Primăriei Sectorului 4 menționează că, în perioada lucrărilor, furnizarea energiei electrice nu va fi sistată, ci va fi asigurată de generatorul de mare capacitate „pe care Sectorul 4 l-a montat în locație, ca soluție alternativă încă de la momentul debutului lucrărilor de punere în siguranță a Pasajului Unirii, derulate în anul 2022”.

author avatar
Andrei Coman
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger