AcasăNewsPrimăria Sectorului 3 acuză: „Peste 100 de copaci defrișați degeaba de Primăria...

Primăria Sectorului 3 acuză: „Peste 100 de copaci defrișați degeaba de Primăria Generală”/Negoiță: „Se poate vedea, fără niciun dubiu” – FOTO

Sursa foto: Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 (PS3) arată cu degetul către Primăria Generală a Capitalei, acuzând-o că a defrișat peste 100 de copaci în timpul unei lucrări de înlocuire a țevilor de căldură.

„Peste 100 de copaci defrișați degeaba de Primăria Generală” – susțin, vineri, reprezentanții Primăriei Sectorului 3, într-un comunicat de presă.

sursa foto: Primăria Sectorului 3

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost în cursul zilei de 3 noiembrie pe strada Baba Novac, unde compania Primăriei Capitalei, Termoenergetica București S.A, face o lucrare de înlocuire a țevilor de căldură. Și a constatat că „toți copacii defrișați de pe scuarul central al acestei străzi, cu avizul primarului general Nicușor Dan, nu ar fi perturbat în nicio privință lucrările” – susțin cei de la PS3.

sursa foto: Primăria Sectorului 3

Mai mult, edilul de sector a și trecut la măsurători cu ruleta. A măsurat distanța de la marginea șanțului săpat de către cei de la Termoenergetica până la buturugile copacilor defrișați și „a demonstrat că aceasta permitea fără probleme înlocuirea țevilor fără a fi necesară tăierea copacilor” – susțin cei de la primărie.

Negoiță: Poate ar fi fost bine să iasă din birouri pe teren

sursa foto: Primăria Sectorului 3

„Mi-au spus cei de la Primăria Capitalei că dacă acești copaci erau plantați măcar la un metru în lateral față de traseul țevilor nu i-ar fi defrișat. Iată acum că șanțul a fost săpat și se poate vedea, fără niciun dubiu, că acești copaci erau la mai bine de un metru și jumătate distanță de șanț”, a explicat edilul Negoiță.

Primarul consideră că toată această situație este cauzată de indiferența celor de la Primăria Capitalei. „Poate ar fi fost bine să iasă din birouri pe teren și să vadă că acești copaci nu erau plantați peste rețeaua de țevi care trebuie schimbată și acum nu aveam acest dezastru cu peste 100 de copaci defrișați degeaba”, susține primarul Sectorului 3. Acesta a anunțat, de altfel, că după ce se va termina această lucrare zona respectivă va fi reîmpădurită.

author avatar
Andrei Coman
1.422 afisari

7 COMENTARII

  1. Cand aud de negoita ma gandesc ca ar putea fi angajat in gradina lui Iohannis sa culeaga afine de oaie

  2. Lăsați ,arbori nu ii mai tăiați pentru ca și așa sint numai betoane și sticla și nu poți respira aer curat.
    Nu mai stricați PARCURILE!

  3. La CIT A DISTRUS,BATUT JOC DE PROPITARII DE APARTAMENTE LA PARTER CU GHENELE IN GEAM,PARCARE LA MAX.3,5 M DE GEAMUL PROPRIETARULUI .CID POSESORUL PORNESTE MASINA NOXELE MOTORULUI L-E ARE IN CASA TOTAL ..DEVI POTI FI DAT IN JUDECATA .MOTORUL ARUNCA NOXELE PINA LA 10 METRI ASA CA ..DACA TINE MOTORUL CUM AU OBICEIUL 10-20 MINUTE PE LOC APARTAMENTUL E CAMERA DE GAZARE ..DE CE NU TRAITI VOI ASA S-A VEDETI CUM E ..ASA DISCRIMINATI POPORUL PTR.BANI IN CONTURI .

  4. Cine la votat pe Nicușor sa se spele pe cap cu el!
    De când e primarul capitalei, Bucureștenii se pling de caldur si de apa calda!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger