AcasăNewsPrimaria lui Firea a devenit cel mai mare angajator

Primaria lui Firea a devenit cel mai mare angajator

Dupa cum stiti, Primaria Capitalei a infiintat nu mai putin de 22 de companii municipale ce urmeaza a se ocupa intensiv si extensiv de Bucuresti. Acum se cauta oameni care sa umple aceste companii, PMB devenind, astfel, unul dintre cei mai mari angajatori. Si, atentie, se face chiar si un targ de joburi pentru companiile lui Firea, 2000 de locuri de munca asteptand sa fie ocupate.

„Prin organizarea acestui targ de joburi, Primaria Capitalei isi propune sa angajeze oameni competenti pentru ocuparea posturilor aflate in portofoliul celor douazeci si doua de Companii Municipale. Este important de stiut ca acest targ se adreseaza atat persoanelor cu studii superioare, cat si celor cu studii medii, asa ca ii invit pe toti cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de munca disponibile,” a  anuntat, generos, primarul general, Gabriela Firea, desi stim cu totii cum se ocupa locurile banoase de la stat. Adica pe baza de pile. Probabil la acest Targ de joburi vor fi puse pe tapet ramasitele, pentru ca sefimea s-a angajat “in house”. Aia e. Pentru cei interesati de ce a mai ramas, targul  va avea loc in incinta spatiului expozitional al Institutului National de Statistica, situat pe Bulevardul Libertatii, nr.16. Un lucru trebuie sa retineti: din cate am inteles, nu va reprezenta un criteriu faptul ca nu ati votat-o pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Nu stim, insa, daca dupa ce veti obtine job-ul veti fi indemnati sa o votati la alegerile prezidentiale pentru care primarita Capitalei se pregateste de zor.

 

author avatar
Andrei Coman
515 afisari

1 COMENTARIU

  1. RO dupa 27 de ani de ANARHIE (zisa tranzitie ori democratie orginala sau damboviteana) a revenit in evul mediu DATORITA SUBMEDIOCRITATII , IMORALITATII SI TRADARII mafiotilor si banditilor clasei politice .Dupa „Rezolutia” adoptata pe data de 17.11.2017 de catre PSD la Herculane ,ACEASTA GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA (dovedita cu probe si argumente) impreuna cu alta organizatie criminala ALDE TREBUIE scoase in afara legii iar infractorii de crima organizata din aceste structuri pedepsiti conform legilor in vigoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger