AcasăNewsPrimaria Capitalei trimite elevii silitori in tabara la Trutulescu

Primaria Capitalei trimite elevii silitori in tabara la Trutulescu

Scolarii care au avut rezultate bune la invatatura sunt rasplatiti de Primaria Capitalei pe masura. Ei sunt trimisi in tabara la Predeal, sa se distreze la cabana detinuta de fostul colonel SPP condamnat in dosarul „Tigareta II”.

Gheorghe Trutulescu

Complexul turistic al lui Gheorghe Trutulescu nu este doar in gratiile municipalitatii Predeal, care i-a dat pe tava terenuri la baza Partiei Clabucet, ci si in cele ale Primariei Capitalei.

Complexul turistic „Fulg de nea” este situat chiar la baza Partiei Clabucet

„Centrul de proiecte si programe educationale si sportive pentru copii si tineret Bucuresti” a organizat o licitatie pentru a-i trimite pe premianti in tabere pe litoralul romanesc, pe cel grecesc, pe Valea Prahovei si in cateva orase din Vestul Europei.

Copiii cu rezultate scolare deosebite sunt trimisi sa se relaxeze la cabana fostului colonel SPP

Cum valoarea contractului a fost una cu multe zerouri (aproape 670.000 de euro – n.r.), la „prajitura” s-a infipt si firma Sabido Sky, la care este actionar fostul colonel SPP.

Gheorghe Trutulescu a incasat 35.000 de euro de pe urma elevilor bucuresteni

Firma lui Trutulescu a prins doar o „felie” de 35.000 de euro, cea mai pare parte fiind luata de ANTTS Tours, un SRL detinut de niste profesori din Bucuresti, „abonati” la contracte din bugetul local si din fonduri europene.

Cel mai recent contract incheiat intre ANTTS Tours si municipiul Bucuresti a fost in urma cu zece zile, iar valoarea lui depaseste doua milioane de euro.

author avatar
Narcis Voica
1.828 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger