AcasăNewsPrimar PSD, rupt în bătaie de un localnic. Motivul de la care...

Primar PSD, rupt în bătaie de un localnic. Motivul de la care a izbucnit scandalul (VIDEO)

primarPrimar PSD, rupt în bătaie de un localnic. Motivul de la care a izbucnit scandalul / captură video

Situație halucinantă într-o localitate dâmbovițeană, unde primarul a fost bătut de un localnic! Daniel Nica, de la PSD, susţine că a fost snopit în bătaie de o persoană care aruncă deşeuri pe spaţiul public. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Incidentul a avut loc joi seara, la câteva zile după ce în localitate a avut loc un control al Gărzii de Mediu. „N-aş fi dorit să am ocazia să vorbesc vreodată despre ce s-a întâmplat seara trecută! Este un eveniment regretabil și n-aş fi crezut că aşa ceva se poate întâmpla. După cum ştiţi, am făcut nenumărate apeluri la respectarea curăţeniei în comuna noastră.

Este regretabil că încă mai sunt localnici care aruncă gunoaie şi deşeuri pe unde apucă. Asta o să ne coste scump pe noi, pe toţi! Nu vă ascund că zilele trecute am avut în comună un control de la Garda de Mediu. Comisarii au dispus să curăţăm zonele unde sunt acum gunoaie aruncate la voia întâmplării”, spune primarul din Dobra, Daniel Nica, într-o postare pe Facebook.

Primarul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un bărbat prins că arunca gunoi pe câmp a devenit agresiv când a fost tras la răspundere. Primarul a avut nevoie de îngrijiri medicale, acesta suferind răni la nivelul capului. „A venit peste mine, a început să mă înjure, i-am zis să se potolească şi a început să mă ia la pumni. N-am ripostat, pentru că nu pot să-mi permit aşa ceva, şi am luat pumni. Mi-a dat în falcă, aici în stânga, la ochi, sus aici în umărul obrazului”, a spus povestit edilul.

Agresorul a fost identificat și a fost dus la Poliție pentru audieri. Adus la secia de poliţie, acesta a spus că nu ştie despre ce e vorba. După audieri, bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru lovire.

Polițiștii au stat de veghe toată noaptea, de teama unui nou scandal.

author avatar
Andreea Vlad