AcasăNewsPrimar din Arges, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Primar din Arges, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

sursa foto: ziarobiectiv.ro

Florin Fratica, primarul comunei argesene Bradu, a fost retinut pentru 24 de ore intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani.

sursa foto: ziarobiectiv.ro

Fratica este implicat in dosarul in care duminica au fost efectuate aproape 150 de perchezitii la domiciliile unor suspecti din Bucuresti, Arad, Arges, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Sibiu, Teleorman, Valcea si Vrancea, dar si la sediile unor firme de renume precum UTI, Strabag sau Erbasu.

In momentul in care i-au perchezitionat vila lui Fratica, oamenii legii au gasit mai multe arme de vanatoare, dar si sume importante de bani despre care se presupune ca ar proveni de la diferiti oameni de afaceri.

Florin Fratica este cunoscut drept unul dintre cei mai bogati primari din tara. Actual membru al Partidului Miscarea Populara, Fratica era cunoscut pentru averea sa uriasa inca din perioada in care era membru al Partidului Democrat Liberal.

Fratica are, printre altele, 90 de hectare de padure, zeci de mii de metri patrati de terenuri, case, spatii comerciale si un elicopter.

Oamenii legii sustin ca prejudiciul din dosarul in care este implicat Florin Fratica se ridica la cel putin 30 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger