AcasăNewsPrimar de sector din Capitală, amendat! Edilul a explicat ce s-a întâmplat:...

Primar de sector din Capitală, amendat! Edilul a explicat ce s-a întâmplat: „Am fost neatent, iar acum trebuie să plătesc”

sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu

Unul dintre primarii de sector din București a povestit cum și-a luat amendă de parcare. Potrivit edilului, a fost vorba de o neatenție din partea sa. Și anume că ar fi uitat să trimită codul de confirmare pentru plata parcării.

Radu Mihaiu, primarul sectorului 2 al Capitalei, a povestit, miercuri, 8 martie, pe Facebook, ce a pățit cu o zi în urmă, în contextul în care a fost la Primăria Municipiului București (PMB). Mai mult, edilul de sector a ținut să-l felicite public pe cel care l-a amendat, în ideea că, deși l-a recunoscut, nu s-a lăsat impresionat de faptul că e primar.

„Am fost ieri la PMB şi mi-am luat amendă de parcare. Domnul care mi-a dat amenda m-a recunoscut şi şi-a cerut scuze că a trebuit să-mi dea.

Vreau să-l felicit că nu s-a lăsat impresionat de funcţie şi mi-a aplicat amenda pe care o meritam. Începem să arătăm a ţară normală atunci când primarii primesc aceeaşi amendă pe care o primesc şi cetăţenii fără funcţii publice”, a susținut Mihaiu, într-o postare transmisă miercuri pe pagina sa de Facebook.

Primarul Mihaiu: Am uitat să trimit codul de confirmare pentru plata taxei de parcare

Primarul Radu Mihaiu a explicat și contextul în care a ajuns să fie sancționat cu amendă. Ba chiar a postat și nota de constatare și înștiințare de plată, datând din 7 martie. „De ce am primit amendă? Că am uitat să trimit codul de confirmare pentru plata taxei de parcare. Am fost neatent, iar acum trebuie să plătesc, dar o voi face bucuros”, a mai scris edilul sectorului 2.

Acesta și-a încheiat mesajul cu un sfat pentru ceilalți șoferi care aleg să achite tariful de parcare prin SMS. „Voi nu faceţi ca mine, urmaţi procesul până la capăt şi trimiteţi codul de validare, ca să nu luaţi amendă!”, i-a îndemnat primarul Mihaiu.

author avatar
Andrei Coman
498 afisari

4 COMENTARII

  1. Nicio lege nu impune persoanelor fizice să dețină abonament la o companie de telefonie mobilă sau card bancar.
    Utilizatorul trebuie să plătească tariful de parcare la casierii încasatori sau la un parcometru și să primească un tichet de parcare, așa cum prevăd dispozițiile legale de nivel superior în vigoare (art. 24 alin. (5) din Regulamentul – Cadru din 15 iunie 2004 prevăzut în Anexa 1 la H.G. nr.955/2004).
    Plata tarifului de parcare prin mijloace electronice este susceptibilă a fi nelegală în situația în care utilizatorul nu primește un tichet de parcare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger