AcasăNewsPrimadonele UNPR ii intorc dosul lui Basescu

Primadonele UNPR ii intorc dosul lui Basescu

Dupa Mihai Malaimare, Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel demisioneaza si ei din UNPR, cu doua zile inainte de fuziunea cu PMP.

La sfarsitul saptamanii trecute, Mihai Malaimare parasea UNPR-ul aflat pe punctul de a fuziona cu ”alde Basescu”. ”Am fost un dobitoc cand am semnat adeziunea, UNPR demonstreaza ca este doar un partid oarecare”, a comentat Malaimare la plecare. Iritati si ei de mariajul cu PMP, Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel au spus si ei ”adio” UNPR-ului. ”Daca voiam sa ma inscriu in partidul lui Basescu, ma inscriam in partidul lui Basescu. Mie mi-au ajuns acesti zece ani. Nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu el”, a confirmat Cezara Dafinescu ca PMP e buba. In ceea ce-l priveste, Alexandru Arsinel a sustinut ca divortul sau de UNPR este urmarea fireasca a ”disparitiei” lui Gabriel Oprea: ”Ne-am despartit de comun acord. Niciodata nu am fost inscris propriu-zis. A fost vorba despre o adeziune de principiu, iar dupa o saptamana a inceput degringolada cu Oprea”. Ultimul actor inscris in UNPR pe vremea cand partidul defila triumfator cu Oprea in frunte, Vasile Muraru, a evitat sa-si clarifice intentiile. ”N-am fost, nu sunt, nu voi fi – acestea sunt vorbele”, a dat-o Muraru la intors atunci cand jurnalistii de la News.ro l-au chestionat pe tema.

Ilie Nastase: Nu ma unesc cu dracu’!

Ilie Nastase nu inghite nici el mariajul UNPR-ului cu Traian Basescu, motiv pentru care va parasi la randul lui Uniunea. ”Nu ne unim cu dracul, eu unul nu. Despre colegii mei, nu stiu ce or sa faca, eu nu am treaba cu tovarasul Basescu. Pe mine sa nu conteze baietii astia. Eu nu ma duc, pot sa faca ei fuziunea cu cine vor, n-am treaba. (…) Trebuie sa-mi dau demisia? Imi dau demisia. Ne imprietenim cu dracul, Doamne fereste, vreau sa-l cunosc cat mai tarziu”, a declarat revoltat Ilie Nastase, cu doar o zi inainte de absorbirea UNPR-ului de catre PMP.

author avatar
Simona Badulescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger