AcasăNewsPrima zi a Anului Nou Chinezesc. Un specialist Feng Shui dezvăluie la...

Prima zi a Anului Nou Chinezesc. Un specialist Feng Shui dezvăluie la ce să ne așteptăm de la Anul Tigrului de Apă – VIDEO

Prima zi a Anului Nou Chinezesc. Un specialist Feng Shui dezvăluie la ce să ne așteptăm de la Anul Tigrului de Apă - VIDEO (foto: captură video youtube)

În această primă zi a lunii februarie începe Anul Nou Chinezesc. În 2022, este Anul Tigrului Negru de Apă.

Marian Golea, specialist Feng Shui, a prezentat, în linii mari, caracteristicile Anului Nou Chinezesc, cel al Tigrului Negru de Apă.

Atât sub aspect al luptei pentru putere, cât și când vine vorba de latura sentimentală – a dragostei și a proiectelor ce țin de oficializarea relațiilor de iubire.

Specialist Feng Shui: Va fi un an formidabil al puterii și al trădărilor

„Va fi un an formidabil al puterii și al trădărilor. Încă n-ați văzut nimic. Va fi un an foarte complicat. Va fi un an al răzbunărilor și al celor care vor să devină lideri. Ca să poți deveni un lider trebuie să ai oameni care te urmează. Toată lumea va încerca să își aducă în spate cât mai mulți oameni.

Totul se face pe picior de forță. Zeul anului are o sabie în mână. Asta înseamnă că vor fi conflicte mici, iar la nordul României nici nu vrem să spunem că se află steaua dezastrelor. Nu vor ajunge în România dar vom fi afectați destul de mult”, a precizat Marian Golea pentru Antena 3.

Golea: Este un an al dragostei

Pe de altă parte, specialistul prevede posibilitatea de căsătorie, pentru unele zodii, dar și posibilitatea apariției de trădări. „Este un an al dragostei. Formidabil pentru unele zodii să se căsătorească. Cei care vor să fie victorioși trebuie să fie în lumină, în sensul că trebuie să fie cât mai vizibili. Atenție foarte mare la trădări. Iepurii pot avea o relație iluzorie”, a mai punctat Golea, la postul Tv menționat.

Așadar, Anul Nou chinezesc nu începe la 1 ianuarie, cum poate mulți ar crede. Sărbătoarea are o mare însemnătate în China.



author avatar
Andrei Coman
673 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger