Cauta

Prima TV ii face lui Huidu emisiune de adio

Bantuit de nenorociri pe banda rulanta, Serban Huidu se retrage din viata publica. Din respect pentru victimele accidentului pe care l-a produs, Huidu nu va mai aparea in prim plan, insa ramane la dispozitia Prima Tv, postul sperand la o audienta fara precedent printr-o editie speciala a “Cronicii Carcotasilor”.

Misu Gainusa va dezbate, in emisiune, soarta echipei si a emisiunii fara Huidu

Ca sa scape de presiunea mediatica si avand constiinta incarcata,  carcotasul a decis sa renunte la viata publica, mai precis nu va mai aparea pe “sticla”. Anuntul se pare ca va avea loc in editia speciala a emisiunii „Cronica Carcotasilor“, difuzata miercuri seara si anuntata printr-un promo cu Gainusa. Surse din Prima Tv sustin ca retragerea lui Huidu ar putea fi mai degraba o pauza, la sfatul aparatorilor sai. In ciuda speculatiilor, avocatul lui, Ioan Manjina, sustine ca a aflat de la reporterii „National“ despre hotararea clientului sau. „Este decizia personala a dumnealui. Face ceea ce crede de cuviinta. Serban Huidu se afla intr-o situatie delicata. La acest moment, cred ca este o decizie morala si corecta“, ne-a spus avocatul lui Serban.  Pana se vor mai calma lucrurile, Prima Tv l-a desemnat pe Misu Gainusa sa ridice audienta, evident pe spatele lui Serban. „Nu este vorba despre apararea lui Serban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Carcotasilor» si al echipei, fara SerbanHuidu”, a spus Mihai Gainusa despre editia speciala a emisiunii care se filmeaza in cursul acestei zile. Serban Huidu se refugiaza, cel mai probabil, in spatele camerelor de luat vederi, continuand astfel sa-si sprijine colegii, lucru pe care, de altfel, l-a si sustinut intr-un mesaj public. Pentru prima oara de la cumplitul accident de circulatie, Huidu vorbeste pe blogul sau despre retragerea sa, dar si despre dezastrul pe care l-a produs.

Huidu: „Va rog sa ma iertati pentru dezastrul produs!“

„Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Am creat in ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mandru si care trebuie sa continuie fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani!

Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru.

Pe scurt, as vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisine de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta Cronica trebuie sa continue!

Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasine. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!“.

[poll id=”124″]

Ultimele stiri

  • „Statul paralel”, dezintegrat la ordinul SUA!
  • Americanii nu mai cred în capitalismul american
  • Profit să iasă. Big Pharma bate palma cu producătorii chinezi de medicamente
  • Mourinho poate da cea mai mare lovitură din istoria fotbalului
  • Adio, mândria fotbalului românesc!
  • Zeci de miliarde de euro pentru ”PNRR”-ul Ucrainei. Zelenski a promis că stârpește corupția
  • Tragedie la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Internată cu forţa, o femeie de 30 de ani s-a spânzurat în baie!
  • S-a legalizat invazia. Statele europene, obligate să primească și să finanțeze migranții
  • Avertizare ANM. Vremea se schimbă radical: vin ploile! Care vor fi cele mai afectate zone din ţară
  • Ce este taxa pe kilometraj pe care, mai nou, şoferii trebuie s-o plătească. De unde începe totul
  • Exit mobile version