AcasăNewsPrima TV ii face lui Huidu emisiune de adio

Prima TV ii face lui Huidu emisiune de adio

Bantuit de nenorociri pe banda rulanta, Serban Huidu se retrage din viata publica. Din respect pentru victimele accidentului pe care l-a produs, Huidu nu va mai aparea in prim plan, insa ramane la dispozitia Prima Tv, postul sperand la o audienta fara precedent printr-o editie speciala a “Cronicii Carcotasilor”.

Misu Gainusa va dezbate, in emisiune, soarta echipei si a emisiunii fara Huidu

Ca sa scape de presiunea mediatica si avand constiinta incarcata,  carcotasul a decis sa renunte la viata publica, mai precis nu va mai aparea pe “sticla”. Anuntul se pare ca va avea loc in editia speciala a emisiunii „Cronica Carcotasilor“, difuzata miercuri seara si anuntata printr-un promo cu Gainusa. Surse din Prima Tv sustin ca retragerea lui Huidu ar putea fi mai degraba o pauza, la sfatul aparatorilor sai. In ciuda speculatiilor, avocatul lui, Ioan Manjina, sustine ca a aflat de la reporterii „National“ despre hotararea clientului sau. „Este decizia personala a dumnealui. Face ceea ce crede de cuviinta. Serban Huidu se afla intr-o situatie delicata. La acest moment, cred ca este o decizie morala si corecta“, ne-a spus avocatul lui Serban.  Pana se vor mai calma lucrurile, Prima Tv l-a desemnat pe Misu Gainusa sa ridice audienta, evident pe spatele lui Serban. „Nu este vorba despre apararea lui Serban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Carcotasilor» si al echipei, fara SerbanHuidu”, a spus Mihai Gainusa despre editia speciala a emisiunii care se filmeaza in cursul acestei zile. Serban Huidu se refugiaza, cel mai probabil, in spatele camerelor de luat vederi, continuand astfel sa-si sprijine colegii, lucru pe care, de altfel, l-a si sustinut intr-un mesaj public. Pentru prima oara de la cumplitul accident de circulatie, Huidu vorbeste pe blogul sau despre retragerea sa, dar si despre dezastrul pe care l-a produs.

Huidu: „Va rog sa ma iertati pentru dezastrul produs!“

„Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Am creat in ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mandru si care trebuie sa continuie fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani!

Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru.

Pe scurt, as vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisine de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta Cronica trebuie sa continue!

Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasine. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!“.

[poll id=”124″]

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
1.231 afisari

10 COMENTARII

  1. Eu nu cred ca a e atat de marcat pe cat se spune. De ce ?
    Pentru ca, mesajul de pe blogul lui, primul de cand a ucis 3 oameni nevinovati, se refera, mai mult de jumatate, la cariera lui profesionala. Plus o rafuiala cu presa din care si el face parte. Pentru metehne care nici lui nu-i sunt straine !
    Deci, cum sa cred ca acest om se caieste pentru ce a facut si ii pare rau ca a bagat 3 oameni in mormant cand nici macar el nu pune prea mare pret pe asta ci pe ce se va intampla cu emisiunea lui.
    Voua vi se pare normal ?

  2. ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ COMEMOREAZA VICTIMELE TRAGEDIILOR RUTIERE PE 20 NOIEMBRIE 2011 IN PIATA UNIVERSITATII. Proiectul este initiat si organizat anual inca din 2001de catre victima unui accident rutier ramasa infirma in carje.Asa cum s-a intamplat si anul trecut cand au fost comemorate cele peste 62000 de victime decedate in ‘genocidul rutier’ din Romania cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Trafic Rutier. Au fost comemorate victime ca Laura Stoica, Teo Peter, Cristian Nemescu si Andrei Toncu dar si victimele necunoscute ale tragediilor de la Scanteia, Tulcea, Slobozia. Veniti cu fotografiile celor disparuti in mod tragic si ii vom comemora impreuna aprinzand o lumanare, depunand flori si varsand din inima o ‘lacrima rutiera’.
    MOR OAMENI NEVINOVATI !
    STOP MORTII RUTIERE !

  3. VRAJEALA; incearca sa treaca neobservat. Huidu este un criminal nebun si trbuie sa plateasca. Ce are de spus daca la trei zile de la accident, fratele cu el in masina alerga cu 200la /h!!! cred ca nu mai este nimic de comentat. Si atunci solutia? Sa se dea la fund o perioada, de aia se anunta cu surle si trambite retragerea lui Huidu. cel putin daca ar fi ceva de capul lui!!!!

  4. Dragă Huidu,
    Ştiu foarte bine prin ce momente dificile ale vieţii tale treci acum. Fii tare şi sper să treci cât mai uşor peste ele. Sunt alături de tine.Nu-i băga în seamă pe cei ce te vorbesc de rău sau vor să-ţi facă rău. O să le vină rândul.

  5. NU MAI VORBITI DE RAU DACA DADEA DUMNEZEU SA FITI VOI IN LOCUL LUI CE ZICEATI SINTETI CIINI FAR SUFLET SI ANIMALELE AU MAI MULT SUFLET DECIT VOI OARE EXISTA ASA ANIMALE DE OAMENI?

  6. DRAGA GAINUSA STIU PRIN CE MOMENTE TRECETI TOATA ECHIPA EU UNU NU CRED CA E O DECIZIE BUNA CA HUIDU NU MAI REVINE LA PUPITRU ACUM TREBUIE SA RIDICE FRUNTEA SUS ATI VAZUT LA FLORIN SALAM NU MIA PLACUT CA ATI LUAT IN BATJOCORA MANELISTII DAR UITATIVA LA EL A TRECUT PESTE O INCERCARE GREA CA SIA PIEDUT SOTIA NU E USOR DAR SARACUL A RIDICAT CAPUL SUS SI A REINCEPUT SA CINTE ASA SI HUIDU NU TREBUIE ACUMA SA RENUNTE SI SA DEA INAPOI NU VA REZOLVA NIMIC NE VA LIPSI LA UNII NU LA TOTI.ACUMA TREBUIE SUSTINUT DIN PARTEA VOASTRA SI A PUBLICULUI.VA DORESC MULTSUCCES SI MULTA AUDIENTA

  7. multa suferinta.
    multe intrebari.
    viata este urata de multe ori.
    voi compensati asta cu ironiile cronicii.
    va astept miercurea viitoare la cronica indiferent cine va fi in locul lui serban ,tot aia este.
    serban fii tare ,amprenta ta ramane pe cronica.
    doamne ajuta!

  8. Tragedie pentru toate familiile implicate.Dar sa-l faci pe Huidu sociopat ? M-i se pare exagerat. Incercati sa vedeti omul din spatele ecranului.Nu m-i s-a parut un borfas care te injunghie fara remuscari pentru o tigara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger