AcasăNewsPrima reactie a managerului de la Urgenta, dupa valul de demisii de...

Prima reactie a managerului de la Urgenta, dupa valul de demisii de la UPU

„Nu raspund la presiunile facute de grupuri de interese”, a tinut sa precizeze managerul de la Floreasca, pe care 15 medici demisionari de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU)-SMURD il arata cu degetul cand vine vorba de motivele care i-au determinat sa faca acest pas.

Doctorul Paun a subliniat, intr-o declaratie facuta in fata presei, de la sediul spitalului situat in apropierea stadionului Dinamo, faptul ca pentru doamnia sa prioritara este respectarea legii. „Nu cer decat respectarea legii, justificarea cheltuielilor in decontul pe pacient si la sectia UPU, asa cum se face, de altfel, in tot spitalul”, a subliniat in mai multe randuri directorul de la Floreasca.

In privinta necesarului de personal, managerul Spitalului de Urgenta a anuntat ca „saptamana viitoare va fi publicat un anunt pentru angajari de personal medical si personal administrativ in Spitalul de Urgenta Bucuresti”.

Cat despre demisionarii in bloc, Paun a precizat, printre altele, ca de obicei, fiecare cadru medical care alege sa faca acest pas ajunge sa aiba o discutie cu managerul. Lucru care, in cazul de fata, nu s-a intamplat cu toti cei care au anuntat ca vor sa renunte la a face parte din echipa UPU-SMURD de la Floreasca. „Am inregistrat o parte din personalul de la UPU-SMURD, si medici si asistenti, se pare ca acest proces este in derulare. Demisia este un act unilateral. Nu am notat in aceste demisii niciun fel de motivatie. Exista o regula in Spitalul de Urgenta, (…) faptul ca demisie sa fie prezentata managerului si discutata punctual”, a conchis Sorin Paun.

Cititi si: Demisii in lant la UPU Floreasca

sursa foto: malmed.ro

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger