AcasăNewsPrima reactie a MAI in cazul agentului suspectat de pedofilie: nu toata...

Prima reactie a MAI in cazul agentului suspectat de pedofilie: nu toata politia e de blamat

Comisarul sef de politie Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al MAI

In cadrul unei prime reactii venite din directia Ministerului de Interne in cauza care a lasat fara grai opinia publica din Capitala – odata ce s-a aflat ca suspectul in cazul agresarii sexuale a celor doi copii, intr-un bloc din Drumul Taberei, este om al legii – s-a transmis faptul ca ministrul Carmen Dan asteapta de la seful Politiei Romane raspunsuri la cateva intrebari.

Comisarul sef de politie Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al MAI

Conform purtatorului de cuvant al MAI, pana miercuri, Carmen Dan vrea sa afle de la Bodgan Despescu cand anume a fost facuta ultima testare psihologica a agentului de la Rutiera, dar si ce calificative profesionale a obtinut suspectul in cazul de fata.

„Cazul de astazi nu trebuie tratat superficial, nu toata Politia e de blamat, insa sistemul trebuie corectat. Nu toti politistii sunt vinovati. Aceia putini care comit abateri grave sunt identificati, prinsi si exclusi din Politie. Derapaje se intampla in toate politiile din lume (…) in cazul de fata (…) este un angajat care lucreaza din 1990 in sistem si din 2010 la Brigada Politiei Rutiere”, a subliniat purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne.

Precizarile vin ca reactie la informatia ca un agent de la Brigada Rutiera din Capitala – un barbat in varsta de 45 de ani – este suspectat in cazul care a pus pe jar sute de politisti, dar si opinia publica, de vinerea trecuta incepand, de cand s-au vazut imaginile surprinse in liftul unui bloc din Drumul Taberei. „MAI recunoaste faptul ca, in timp, au mai existat derapaje grave la unii politisti, ceea ce inseamna, in viziunea conducerii ministerului, ca sistemul actual nu are parghii eficiente de verificare, testare, cunoastere. (…) Este nevoie de o reforma adevarata”, a mai precizat Monica Dajbog.

author avatar
Cristina Stefan
368 afisari

1 COMENTARIU

  1. Poate îi comunicați şi domnului APUD TOBĂ ce înseamnă o reformă adevărată pentru că el a înţeles faptul că această reformă în poliţie se va face numai cu numiri politice de la partid (a se citi PSD, ALDE, PNL, USL, UDMR, PDL, PMP). APUD a distrus poliţia cu aceste numiri dictate de DRAKNEA. APUD conduce în fapt MAI. Aţi cules ce aţi semănat în POLIŢIA ROMÂNĂ domnilor politicieni, adică pe cei care vă reprezintă interesele, marii şefi din IGP şi IPJ-uri. Când numiţi în funcţii numai SLUGI şi RÂME şi nu verificaţi dacă cunosc cel puţin A,B,C-ul din poliţie asta culegeţi – CRIMINALI, TÂLHARI, PEDOFILI, VIOLATORI, etc. Dacă se modifica Codul de procedură penală şi imaginile de pe camerele de supraveghere nu mai constituiau probe, PEDOFILUL scăpa iară ? Dar deputatul MITRALIERĂ a ştiut că dacă propune şi abogarea hărţuirii sexuale poate viola în linişte. Acest deputat a fost cercetat în mai multe dosare de VIOL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger