AcasăNewsPrima reactie a lui Traian Basescu dupa tragedia aviatica din Muntii Apuseni

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa tragedia aviatica din Muntii Apuseni

Traian Basescu si Mahmoud Abbas au discutat despre pacea din Orientul Mijlociu

Dupa tragicul accident aviatic din Apuseni, presedintele Traian Basescu, nu a facut nicio declaratie.

Insa, dupa ce a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect, seful statului a trimis coroane de flori la mormintele celor doua persoane care au pierit luni seara, pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion. Potrivit Romania TV, Administraţia Prezidenţiala nu a confirmat oficial faptul ca s-ar fi trimis cele doua coroane de garoafe rosii, insa pe ele se poate vedea mesajul: „Sincere regrete / Traian Basescu, presedintele Romaniei”.

Pilotul Adrian Iovan si tanara Aura Ion, care era studenta in anul V la medicina si voluntar in cadrul programului naţional de transplant, au murit luni searain urma unei tragedii aviatice in Muntii Apuseni. Cei doi, impreuna cu alti patru doctori si copilotul se aflau intr-un avion de mici dimensiuni ce mergea de la Bucuresti la Oradea pentru recoltarea unor organe ce urmau a fi transplantate unor bolnavi aflati in Capitala. Insa, se pare ca avionul a facut un givraj, si pilotul, Adrian Iovan, s-a vazut nevoit sa aterizeze fortat. Avionul a aterizat intr-o padure din Muntii Apuseni si cei sapte pasageri au murit, insa pentru a-i gasit a durat mai bine de sapte ore, motiv pentru care Adrian Iovan si Aurelia Ion s-au stins din viata.

Aura Ion a fost inmormantata joi, la Cimitirul Militar Ghencea 3, iar pilotul Adrian Iovan a fost condus pe ultimul drum vineri, la Cimitirul Bellu Catolic, din Bucuresti.

author avatar
Andra Nesu
862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger